Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
Szia.
Örülök hogy sikerült.
A keretet talán ITT kellene valakitől megkérdezni, mert lehet külön kapni, de most nincsen időm sajna pontos címeket turkálni. Ahol ennyi vinyó van eladó, mint a fenti linken, biztosan van beépítő keret is.
Vagy fel kell tenni a kérdést az adok-veszek fórumon, olyannak, aki bontott alkatrészeket árul.
Azt sajna nem tudom, hogy gyártóspecifikus-e amire szükség van, de szerintem szabvány a keret. Persze mindig van 1-2 márka, aki saját specifikációkat használ.
A keret azért csak fontos, mert laptop lévén ha vinni szeretnéd valahová, (ha már egyszer hordozható) akkor mégsem kellene ott mozgolódnia, és már láttam eladót bontásból 1-2 ezer Ft-ért, pár hónapja. -
mozesgy
tag
Szia.
A gépedbe az tény, hogy 2db foglalat van, és elméletben le is kezeli az 1x500GB+1*640GB tárat szoftveresen . Egy gondod adóthat, ami a táp....
Ennek kicsit utána kellene nézni, hogy mennyire jön ki a fogyasztás a 2db vinyóval, mert lehet sokra jön ki, amit nem bir el a gép.
A mostani vinyók közül vannak alacsony fogyasztásúak, amiért érdemes picit többet fizetni.
Ez a drágábbik példa:
750GB -14% fogyasztás
Az én masinámban 2db 250-es van, de ha kevés lessz, és is ki fogom az egyiket cserélni egy olyasmire mint a fenti 750-es, és a 250-es megmarad külsőnek majd, de egyenlőre elég az 500 GB nekem. -
plaszy
őstag
Az enyémre ezt dobta ki:
Gyári szám: LXANS0X169750182DF1601
SNID: -
Termék: AS7720G-703G25HN VHP32ATGB1 8PGSH512CO 2
Kérvényazonosító szám: -
Esetazonosító: 652697N
Név: Valutech Ltd
Eset státusza: Zárt
Az eset elkészítésének az időpontja: 27/11/2008
Az eset bezárásának az időpontja: 04/12/2008Ebből mit lehet megtudni?
-
ChrYsler
senior tag
Tyű, basszus! Ez nem semmi!

Ez a konfig még desktop platformon is szép lenne, nem hogy notiban!
Hihetetlen. Nem is létezik a gép, se a procija (AMD Turion X2 Ultra ZM-21), még ki sem adták hivatalosan és Neked már meg is van! Grat!
Tényleg az árára én is kíváncsi lennék.
Egyébként az AMD legújabb Tigris platformja van benne!

ChrYsler
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert már lementettem mindent
!!!!