Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Főleg,hogy valamire 3 hónap garit adnak 1év helyett.
-
sepsi0
őstag
válasz
kerekfej #1617 üzenetére
Szia!
Alap, hogy külföldről csak fenntartásokkal veszünk bármit, főleg a gariztatás miatt...
Magyarországi szervek tehetetlenek a külföldi székhelyű boltokkal. Szóval külföldről nem rendelünk csak ha megéri árban a garancia probléma, románoktól meg ingyen sem!!!
Én a fekete péntek topikban is megmondtam, román bolt onnan semmit... lehurrogtak, most meg csak nevetek.
Az a biztos, ha van a közelben a boltnak tényleges üzlete vagy székhelye, hogy végső esetben legyen hol az asztalba állítani a kis baltát ha gond van.
Remélem tanult mindenki és nem az ár lesz a legfontosabb egy rendelésnél... -
kerekfej
őstag
válasz
kerekfej #1612 üzenetére
Ezt írta valaki a homáron:
"Azt hiszem, az Emagnál tökélyre fejlesztették a vásárlók megtévesztését!
Vannak ezek az árösszehasonlító oldalak, pl. olcsobbat.hu, arukereso.hu. Az olcsobbat.hu-n az értékeléseknél szinte csak katasztrófális vásárlói véleményeket lehet olvasni az Emagról. Ugyanakkor az arukereso.hu-n majdnem csak pozitív vélemények vannak.
Hogy létezik ez?
Nagyon egyszerű a magyarázat: az Emag tulajdonosai megvették az arukereso.hu-t. Övék már a vatera.hu, az aprod.hu és a grando.hu is.
Ennek az a következménye, hogy az Árukeresőn az értékelések nyilvánvalóan manipuláltak. Ez nagyon nem frankó így, mert ezzel átverik a vevőket, ez megérne akár egy versenyhivatali vizsgálatot is (már ha a magyar versenyhivatal illetékes egy román céggel szemben)."Ti mit gondoltok róla, mi véleményetek?
-
kerekfej
őstag
Emag károsultak itt jelentkezhetnek
-
Yayoh
aktív tag
Innen rendeltünk Karácsony előtt másfél héttel egy TV-t .Minden rendben is volt , megrendeltük , 1 nap alatt meg is jött , azonban a hibás volt a termék .Ment is még aznap az e-mail nekik , hogy kérjük a cserét , rá kb 3 napra jött a válasz , hogy fényképezzük le a hibát
, hát jó ment a fényképes e-mail , ezután válaszra se méltattak , 3-4 nap után hívtuk az ügyfélszolgálatot , és így 1,5 hét után jött a futár és visszavitte a TV-t azzal az ígérettel hogy jövő héten biztosra megjön a csere készülék.Természetesen nem jött meg , azt a választ kaptuk hogy leltár van , és nem tudnak mitcsinálni a következő héten tuti megkapjuk..Ebből se lett semmi , ezután kitalálták hogy elveszett a TV a futárszolgálatnál ..Közben futárszolgálat küldött elismervényt hogy ők leszállították , és a Mall.hu alá is írta az átvételi papírt...Ez ment egy hónapon keresztül , az e-mailekre nem válaszoltak , az ügyfélszolgálatosok nem tudodtak semmit mondani , hazudtak össze vissza .Aztán egy hónap után jött az e-mail , hogy hétfőn küldik a TV-t , persze nem jött és mint kiderült nincs is nekik raktáron , így bő 1 hónap után sikerült oda jutni hogy vissza utalták a pénzt ..
-
Kozben elnezest kertek a kellemetlensegert, es termeszetesen viszaveszik a jatekot.
Tisztelt XY,
ez rettenetesen kínos! Alig hittem a szememnek a raktárban. Eddig mindi angol borítóval volt raktáron. Most először kaptunk cseh borítóval, meg sem fordult a fejemben, hogy más érkezhet, ezért is állítottam olyan magabiztosan, hogy angol lesz.
Kérem legyen kedves megírni a számlaszámot, amire a teljes kifizetett összeget visszautalhatjuk Önnek, illetve a címet, ahova a futárt küldhetjük a csomagért.
Elnézését kérem az okozott kellemetlenségekért!
üdvözlettel
XY
Sales Manager -
A SuperGamer.hu-rol rendeltem egy Diablo 3: Reaper of Souls-t. Mielott leadtam volna a rendelest megkeresetem oket Skype-on es tobbszor is rakerdeztem a boritora, hogy milyen nyelvu amire ok rendre Angolt valaszoltak. Erre mit kaptam ma? Termeszetesen egy nyomott dobozos SZLOVAK nyelvu darabot!
Ha gyujtemenybe kerestek jatekot, vagy csak szimplan szamit a nyelv, akkor keruljetek oket!
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Az Emag gyakorlatilag a Pixmania 2.0?
-
negroo
aktív tag
válasz
lafaty80 #1604 üzenetére
Ember el vagy téve. Ha most bejelented a navosok tovább gazdagodnak és több munka nélküliség lesz. Vegyük például a matricákat. A te adódból, ami létminimum után fizetsz, mert nem vagy bejelentve csinál egy utat. Arra te súly adót fizetsz, mert használod az utat. Benzin pénzben út alapot is befizetsz, mert szépíteni is kell és a te pénzedből csinált útra plusz fizetned kell. És erre a nép tapsol. És az élet más területén sincs másként.
UI: A létminimum azért találták ki, hogy életed végig dolgozhas és majd a szakszervezetedtől harcolj ki koszorút.
-
-
VIPowER
őstag
-
lafaty80
addikt
válasz
VIPowER #1603 üzenetére
Az a baj hogy te pedig a a másik véglet vagy, aki magában duzzog és lesz@rja az egészet...
Te se érts félre, de pont az ilyen hozzáállás miatt mennek meg ezek a cégek. Igenis a történeted megérdemel nyilvánosságot : Fogyasztó védelem, nav, media(van jó kis blog, amire egyre többször reagál az érintett is)
-
VIPowER
őstag
Ezt rendeltem : [link], és meg is kaptam, csak éppen nem volt a dobozban semmi a router cuccain kívül, se számla, se garjegy. Írtam nekik két emailt, és a saját oldalukon a panaszbejelentőbe is. De mintha nem is léteznék úgy tesznek. Nem jelentgetek én senkit a navnál, rohadjanak meg ott ahol vannak, ennyi. Kb egy KGST piac szintjén vannak.
-
TIT
veterán
válasz
VIPowER #1601 üzenetére
Pedig számlát kötelesek adni,nélküle a gari se él.Szólj a nav-nak.
Én 1 hónapja kérdeztem,hogy lesz-e egy bizonyos termékből és azt mondták,hogy nem...erre most van és olcsóbb is.
Az ilyen házhozszállítós cégeknél ez a baj,főleg,hogy román.Van amire 3 hó garit adnak 1év helyett...."mert online mindig könnyebb"nekik biztos.
-
VIPowER
őstag
EMAG Majd egy hónapja kérődzök a számla, és a garanciajegy után, csak éppen szarnak rám. Elmehetnek a fa......!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Politika
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest