Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hát igen,sajna leromlott.
Haver egerét elküldték gariba és visszadobták,hogy repedt,bezzeg akkor nem volt az amikor átvették.
Szürkeimport valszeg és azért kevesebb a gar. -
TIT
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Kivéve ha gariztatni kell és valamikor 1 év a gari 2 helyett,de ez nem az a topik,ide a rosszaknak kéne jönni.
Nekem a compker is jó volt kp.visszánál,másnak nem. -
VibeX
tag
Üdv sziasztok!
Szeretnék rendelni ssd-t illetve adaptert hozzá. A 3 bolt közül melyik a legkorrektebb, ha a garanciális ügyintézést is figyelembe vesszük?
Firstshop, Aqua, Compker -
ensolid
tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok-e. Erről a boltról esetleg tud valaki valamit?: [link]
Furcsán olcsók az áraik ha rendeli akar tőlük az ember akkor pedig csak előre kifizetéssel lehet. -
Sziasztok!
Nem biztos, hogy lesz értelme a történetem megosztásának, mert nem fogok nevet írni, ugyanis a cég gyorsan rendezte a dolgot. De még is leírom, okulás gyanánt.
A történet: megrendeltem egy terméket, egy nagyon drága terméket. November 9-én jött az értesítés, hogy november 14-ig át lehet venni. Csak én közben COVID önkéntesként dolgoztam egészségügyben és önkormányzatnál (munka mellett), majd pénteki napon - az önkénteskedéssel párhuzamosan - megkaptam a harmadik oltásomat. De annak mellékhatásaitól lázasan ágynak dőltem. Ezért felhívtam a cég telefonos ügyfélszolgálatát, hogy van-e lehetőség arra, hogy nem többel, mint egy nappal kitolni az átvétel határidejét. Azt is elmondtam a telefonban, ha nincs erre lehetőség, akkor összeszedem magamat, és lázasan is elmegyek az üzletbe, hogy átvegyem a terméket határidőn belül. De azt a választ kaptam, hogy nincs akadálya az egynapos eltolásnak. Majd vasárnap éjszaka, amikor minden normális ember aluszik, így én is, megérkezett az értesítés, hogy törölték a rendelést. Ezt hétfőn a telefonos ügyfélszolgálat is megerősítette. Azt is elmondták, hogy nyugodtan megrendelhetem újra a terméket, a harmincezer forinttal magasabb áron. Nem a harmincezer forintról van szó, hanem arról, hogy becsaptak, megvezettek, az egyértelmű kérdéseim, és az önhibámon kívül kialakult nehéz helyzetem ellenére.
Rendezték a helyzetet ugyan, megvehetem eredeti áron, de valószínűleg csak azért, mert megírtam nekik, hogy kérem a hangfelvételeket, és nem érdekel, hogy mi lesz a következménye, meg fogom osztani mindenhol.
Ezért én azt írom, nem szabad hagyni magatokat.
-
Balazs06
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó témába jöttem, mstore.hu-n vásárolt már valaki? Tök jó áron láttam monitort, de jobban utána nézve maga az oldal csak 50 napja lett létrehozva és véleményeket se nagyon találtam. -
koby11h
őstag
Elég volt jelezni, hogy ez lesz. Aznap kaptam egy igazolást, hogy az áru épségben visszaérkezett és visszakaptam 2 nap múlva a teljes vételárat.
Végül kiderült, hogy az Emag piactér kapcsolat miatt lett ez ilyen bonyolult. Legközelebb közvetlenül inkább a bolttól rendelek. -
Alcsi69
senior tag
Annak ellenére, hogy már válaszoltak pénteken hogy ennek a hétnek az elején visszautalják a pénzt, azóta sem tették meg.
Holnap jár le a fizetési felszólításban általam megszabott határidő. Ezután kitöltöm a fogyasztóvédelemtől kapott békéltető testületi eljárás lefolytatására szóló kérelmet.
Senkinek sem ajánlom a compkert.
-
válasz
Alcsi69
üzenetére
Egy másik cég ugyanezt csinálta velem. Mondom, ha lejár a határidő, akkor küldj nekik fizetési felszólítást. Elég mailben a honlapjukon lévő elérhetőségre. Írj határidőt is a levélben, és hívd fel a figyelmüket, hogy amennyiben nem tesznek eleget a jogszabályi kötelezettségüknek, úgy a fogyasztóvédelemhez fogsz fordulni jogorvoslatért.
-
Alcsi69
senior tag
-
Sziasztok!
Nem konkrétan rossz bolt téma, de a 14 napos elállást lehet úgy is gyakorolni, hogy egy adott rendelésnek nem az összes tételét, hanem csak néhányat küldök vissza?
Köszönöm a segítséget
. -
válasz
koby11h
üzenetére
Hali!
Szedd össze az összes levelezést, dokumentumot és jelentsd a Fogyasztóvédelmi Hatóság felé.
Esetleg előtte írd meg a Lumenetnek, hogy amennyiben nem utalnak 1 munkanapon belül a hatósághoz fordulsz jogorvoslatért. A levél tárgy legyen fizetési felszólítás a biztonság kedvéért.
Másik üzlettel jártam hasonlóképpen, ez segített... Ameddig ezt nem lengettem be, addig csak az ígérgetés ment. -
koby11h
őstag
válasz
Alcsi69
üzenetére
Szia!
Egyszer küldj vissza a Lumenet Kft-nek
Rendeltem, minden ok, megkaptam, minden ok, sőt példás. Kipróbáltam 30 percet, de a termék kritikán aluli - anyaghasználat, tervezés kuka. Jeleztem másnap szóban, hogy elállok. 3 nap után írásban is, és aznap visszaküldtem a terméket is csomagként.
10.04 átvették, és azóta néma csönd. Semmi ok, megkaptuk, rendben van, nemsokára utalunk... csak néma csönd.
14. napon telefon, hát nincs bent aki ezt szokta intézni, holnap jön, csinálja és utalunk. Ok, de semmi.
3 nap múlva megint telefon, igen, nemsokára átnézi és utalunk, aztán 3 napig megint semmi. Holnap reggel email, és utána telefon is, hogy eltelt 21 nap és 14 napon belül kellett volna bárit is tenniük, szóval kapják össze magukat.
Szóval nyugi, még nagyon réérsz!
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
A Compker-től rendeltem néhány alkatrészt. Úgy alakult, hogy el kellett álljak a vásárlástól, így szépen visszaküldtem nekik a termékeket még a 14 napos határidő lejárta előtt.
Azóta eltelt több mint egy hét, és ha jól olvastam akkor nekik is 14 napjuk van visszautalni a pénzt. Ez jövő héten pénteken jár le a részükről.Azóta semmiféle visszajelzést sem kaptam, pedig több emailben is kérdeztem, hogy rendben van-e minden meg ilyesmi.
Ha esetleg jövő hét péntekig nem szólnak semmit és a pénzt sem kapom vissza, akkor mi a teendő?

-
inf3rno
nagyúr
Jó, de tudsz másik alternatívát monitorra kalibrálással és leginkább pixelgaranciával? Nekem nem hiányzik, hogy kihozzanak egy pixelhibásat és mondjuk el kelljen állni miatta. Inkább fizetek többet, mint hogy vissza kelljen küldözgetni utána meg felszólításokat írni, hogy utaljanak már.
-
inf3rno
nagyúr
Oázissal kapcsolatban elfelejtettem írni tavaly, hogy rendeltem tőlük egy csomó mindent, és volt közte LCD tisztító folyadék 2db. Végül 2-t számláztak és 1-et küldtek. Amikor szóvá tettem, akkor küldtek valami saját márkás folyadékot a lengyel E5 nevű helyett, amit akartam, mert ár-mennyiség arányban az sokkal jobb volt. Valószínűleg elfogyott nekik, viszont egy kicsit pofátlannak tartom, hogy ettől még lazán kiszámlázzák teljesítés nélkül, hátha nem veszem észre. Kicsit elvette a kedvem ez az eset attól, hogy újra rendeljek tőlük. Bár monitort hosszú évek óta ott szoktam venni a kalibrálás és pixelgarancia miatt.
-
-
-
inf3rno
nagyúr
Amilyen árréssel dolgozhat az a cég, simán megengedhetik maguknak. Én ezért nem veszek a legolcsóbb bolttól szinte sosem, mert az akciót az ügyfélszolgálaton és a garancián spórolják meg. Termékeknél ugyanez a helyzet, ott sem veszem a legolcsóbbat, mert ott meg a tervezésnél, anyaghasználatnál és főleg a minőségbiztosításnál spórolnak.
-
TIT
veterán
Furi,én a compkerbe bevittem 2 éve kb.az egeret mert elálltam és másnap 10-kor a számlán volt a pénz,a covid óta van ez,hogy zárva vannak ill.nem lehet személyesen intézkedni,azóta kerülöm.
Nekem a Bequiet házam oldalán lévő ablak pöcke tört le,hát mire megkaptam eltelt vagy 2 hónap,nagyon nem voltak képbe. -
Kobe
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
Mai napon nap vegen miutan az utolso emailemben belengettem hogy a fogyvedet is erdekelne miert leptek tul minden letezo hataridot, csodak csodaja, utaltak. Persze ettol meg massziv kesessel, es jar a faxkorbacs nekik.
Azt plane nem ertem ma magyarorszagon hogy mukodhet legitime csak emailes kommunikaciora kepes ceg, ezert elbol bezaratnam oket....Osszehasonlitaskeppen: az NZXT hutomhoz elhagytam 1-2 alkatreszt. Mult het penteken bejelentettem, munkaido vegen a nemet az NZXT-nek a dolgot.
Holnapi napon hozza hazhoz ingyen es bermentve a futar nemetorszagbol sz alkatreszeket...
Lehet ezt igy is, na -
Kobe
veterán
Compker (Soltrade) meger egy miset....en tobbet soha a budos eletbe nem vasarolok naluk, az ziher, nem is javaslom masnak sem.
Augusztus elejen feladtam nekik haztol hazig garanciaban egy deszkat gariztatni. A folyamatrol a 30. napon en erdeklodtem, maguktol beerkezes utan semmi info nem jon vissza.
Szeptember legelejen a megkeresesemre valaszolva kozoltek, hogy a deszka nem javithato + kifutott darab, jovairast kapnak ra a gyartotol es valaszthatok a visszafizetes vagy a levasarlas kozott.
Visszafizetest kertem, azonnal email fordultaval megadtam nekik a szukseges banki adatokat.Azota varom a visszautalast.... 3 hete..... Ha en irok nekik, reszletekben eszukbe jut 1-1 adatot bekerni. Mult heten megkaptam vegre a jovairo szamlat, miutan vagy 1 hetig 1esevel leveleztunk az azon szerepeltetendo adatok szuksegessegerol. Atlagos valaszido 1-2 nap, telefonos elerhetoseg termeszetesen nuku.
A sajat maguk altal szamlan megallapitott fizetesi hatarido lejart.
A fogyvedelmi jogszabalyban ilyenkor eloirt 8 napon beluli visszaterites is regen lejart, 2 honapja se deszka, se love. -
BiP
nagyúr
én ebben az oldalban 3mp-ig sem bíznék meg. Paypal ide vagy oda.
Hivatalos oldal esetleg?
https://store.nascar.com/hats/d-15559942+z-9567301-280971552?_ref=m-TOPNAV
Bár itt 25-30$-ért vannak a sapik, nem 5$.Esetleg itt nézz körül: redditen: Nascar European fans, where dou you buy your merch & diecasts?
-
Üdv.
Nem biztos, hogy megfelelő a topik, de tanácstalan vagyok...
Nascar sapikat akarok rendelni, azt a 2 darabot, ami volt mo.-on, (jófogás, ilyesmi, azokat már megvettem).
Ez a 4. találat nálam a keresőben:
[link]
Eléggé fapados az oldal, messziről bűzlik nekem.
Ha van Paypal fizetés, akkor azért annyira nem fogok ráb@szni, jól gondolom?Szóval a kérdés : rendelt már valaki innen?
Köszi, előre is. -
Met
nagyúr
LG Magyarország válasza.
Tárgy: Jótállási jegy
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Örömünkre szolgál, hogy LG készüléket választott. A garancia érvényesítéséhez elegendő a vásárlásról kapott számla felmutatása. A számla felmutatása mellett mindenképpen érvényes a készülék jótállási jegye.
-
Met
nagyúr
Megjött ma a monitor.
Minden ok vele.
Van Jótállási jegy is, igaz a termék név, típus stb részre egy matrica van ráragasztva.
Terméknév, ár, vásárlás dátuma, jótállás ideje, forgalmazó és számla száma, gyári szám nincs.
Pecsét, aláírás van.Írtam az LG-nek hogy ez így jó-e.
-
Met
nagyúr
Ez mind nem érdekelne ha nem hazudnának határidőket.
Feleségem ma, holnap otthon vár.
Azért írtam hogy IT termék mert pár éve dekopír fűrészt rendeltem, szintén "raktáron" volt.
Nyilván itt nekik meg kell rendelni máshonnan mert ez olyan vevőcsalogató termék, legyen ez is hátha rendelnek, mint pl. a tisztítószerek. Onnan kevesebbet, ritkábban rendelnek, lassabban érkezik meg.Most amúgy átváltott a státusz Kiszállítás alatt-ra, majd kiderül.
-
koby11h
őstag
válasz
üzenetére
Első: Raktáron, aha, de lehet valamelyik másik üzletben és néha 1 hét mire visszajut a központba, utána postáznak. Vagy épp nagykerben van raktáron...
A garanciajegyes dolgot én is megerősíthetem! Három termék, három valami belső azonosítós garanciajegy, egynél reklamáció, újabb garanciajegy de rosszul ráírva az általam elküldött sorozatszám, újabb reklamáció és utána kaptam hivatalos Samsung garanciajegyet jó sorozatszámmal. Amit nekem kellett először leírnom emailben, majd másodszorra lefotóznom! és elküldenem.
Nem tudom akkor minek van belső azonosítójuk, ha nem tudják visszakeresni a valódi sorozatszámot... -
törölt tag
Edigitalnál semmit sem lehet komolyan venni.
Többször (=minden alkalommal) belefutottam már abba, hogy amelyik terméknél "Raktáron" státusz szerepelt, illetve a termékre kattintva az volt írva, hogy szaküzletükben 2 munkanap múlva átvehető, ezek a termékek valójában 1,5-2 hét alatt szoktak a saját boltjukba megérkezni.Aztán amire még figyelni kell, hogy nem akarnak garanciapapírt adni. Ha nem tágítasz, és mindenképpen kérni akarsz, akkor nagy nehezen adnak, viszont szándékosan más sorozatszámot írnak a garanciapapírra, mint ami a terméken van. Kb 90%-ban egyezni szokott vele, de 1-2 számot/betűt érdekes módon minden esetben "elírnak". Ezt nem csak velem, hanem az ismeretségi körömben mindenki mással is eljátszották minden esetben, tehát én nem tudom azt felételezni, hogy csak a véletlenek műve lenne sorozatosan...
-
Met
nagyúr
Edigitalnál mennyire lehet komolyan venni amit hazudnak szállítási időt?
Tegnap rendeltem monitort ami raktáron van, ma-holnapra írták a szállítást.
Ma néztem a rendelést, már nem módosítható és eltűnt a határidő.Korábban volt hogy rendeltem raktáras cuccot, 3-4 nap múlva adták fel, igaz az nem IT termék volt.
-
vegitossj7
addikt
Extremedigitalnal rendeltem 2db magneses Cellect kabelt 2500ft darabjert.
Igy nezne ki: https://www.cellect.hu/t/MDCU-MAGNET-MICUSBEzt kaptam: https://alza.hu/hishell-3in1-magnetic-charging-cable-usb-c-lightning-micro-usb-fekete-d6277098.htm
Amivel nem is lenne gondom, igazabol szo nelkul hagytam volna hiaba nem az amit akartam volna es mashol meg olcsobb is.
De az, hogy ok kibontottak a termeket es mind a 2bol kivettek a USB-C es Lightning csatlakozofejeket, azert ott azt mondtam, hogy alljunk meg, ezt mar nem turom el. Vihetem vissza.
-
inf3rno
nagyúr
Jó lenne már egy fekete listát összehozni összefoglalóba: aqua, ipon, edigital, bluechip, stb.
-
FistXL
senior tag
Ugyan már nem ma történt, de leírom.
2018 november elején rendeltem egy Zalman I3 gépzázat a bluechip oldaláról. 2 hét várakozás után elegem lett, úgyhogy írtam emailt, amire nem válaszoltak, úgyhogy felhívtam őket telefonon. 40 percnyi muzsikaszó elteltével felvették, de olyan flegma ügyfélszolgálatost még életemben nem hallottam, még akkor is udvariasabb lett volna, ha szimplán belefingik a telefonba. Várjak csak, megjön az majd 'eccer...
4 héttel a rendelés után, decemberben megérkezett a ház. Csak éppen sehol nem tűntették fel, hogy nem a rácsos elejűt küldik, hanem az Edge változatot, aminek az egész eleje plexi és sehol nem megy be rajta levegő.
Visszaküldeni már nem küldtem vissza, a tököm tele volt már velük, úgyhogy megtartottam tartaléknak és másnap vettem személyesen egy perforált házat
-
mindthecrap
aktív tag
Instagram hirdetésben futottam bele a gizzmo.hu nevű oldalba, kettőt fizet négyet kap akció volt telefon tokokra, de nem ajánlom senkinek. A négy tokból egyedül egy iPaky volt oké, gyári csomagolás jó minőség, a Ringke is oké lenne de i12 Mini helyett 12 PRO tokot küldtek, a másik két tok minősíthetetlen, AliExpress 2 dolláros minőség (sem), az egyik közűlük láthatóan használt, mindkettő csak bele volt tekerve 10 cm buborékos fóliába. Összességében 12 ezer forintért van egy jó iPaky tokom meg három szemét.
Írtam reklamációt de visszajött egy automatikus üzenet, hogy július 26-ig nincs magyar ügyintéző, majd valamikor reagálnak Google Fordítóval (számla szerint szlovén cég). -
tknof1871
őstag
Üdv!
top4mobile.hu írja a fizetési lehetőségeknél:
A megrendelés elküldése után automatikusan át lesz irányitva az fizetési kapuhoz www.gopay.com/hu, minden fizetési információk el lesznek rakva a kártyás GoPay központban, mink nem rendelkezünk ezekkel az adatokkal.
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Idézek: "Csak annyit akarok hallani, hogy igazam van, és tisztességtelen ez az üzletpolitika, vagy hogy nincs igazam, és ez így teljesen oké."
Nincs igazad, részben sem. Fizesd be a büntetést, máskor ne próbálj jogosulatlanul kedvezményt igénybe venni, a PH nem siratófal, diákigazolvány csalóknak sem.

-
törölt tag
Nem teszek be májkeldzsekszonospopkornevős képet...

-
inf3rno
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
Nem teljesen, azt kerestem, hogy mi az, ami ennyire sérti az igazságérzetem ezzel a két üggyel kapcsolatban. És igazából ez a fajta kettősség a cég életében ami sérti, szóval hogyha a kalauznál veszek jegyet, akkor nyugodtan utazhatok, ha meg a pénztárnál, akkor tudnom kell a cég teljes szabálykönyvét azért, hogy ne büntessenek meg. Szerintem ez nem tisztességes a fogyasztóval szemben. De majd a fogyasztóvédelem elbírálja.
Végülis ja, nem a rossz szolgáltatók, hanem a rossz boltok topikja, de ez jobbnak éreztem a témához, mintha a jogi topikba írtam volna.
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Tök mindegy, te csak azért jöttél ide hogy igazat adjanak neked, és azon felbuzdulva szidhasd a MÁV-ot a saját hibád elfogadása helyett. Ráadásul az egész sztori szuper off itt, mert mióta MÁV panasz topik ez? Még annak is több értelme van ha azt írod meg, hogy nem ízlett a Lidl új mákos gubája.
-
inf3rno
nagyúr
Ja de ha annyi lenne a dolog, hogy van jegyed vagy nincs és a pénztáros ellenőrizné a jegy adásakor a dolgokat, akkor nem lenne mit kihasználni....
Na még alszok rá egyet, aztán lehet fogalmazok valamit a fogyasztóvédelemnek, nem a konkrét üggyel kapcsolatban, hanem úgy általánosságban ezzel a fajta túlbürokratizált jegyadással, jegykezeléssel, szabályrendszerrel, pénztáros nem figyelmeztetéssel kapcsolatban, hogy szerintem ez elég tisztességtelen a fogyasztóval szemben. Persze elutasítanak majd, mert ezzel kapcsolatban nem tudnak bírságolni, de legalább kifejeztem a nem tetszésem.
A kallereket hibáztatom itt legkevésbé. A pénztárost talán egy kicsit. A probléma inkább a cég üzletpolitikájával van szerintem, hogy nem fogyasztó barát.
Így utólag egyébként támadható az egész talán a fogyasztóvédelem előtt is. Mert ha nincs pénztár, akkor felszállok a vonatra, és a kaller tuti olyan jegyet ad, ami jó, és közben ellenőrzi a diákomat is, hogy megfelel e. A pénztárosnál ez nem történik meg, és utána büntetnek. Tehát a két típusú jegy vétel eltérően működik, és jóval nagyobb eséllyel büntetnek, ha van pénztár, mert ott hanyag munkát végeznek. Ez független még a komplikált szabályrendszerüktől is. Szándékosságot nem lehet kimondani ez alapján, hogy ki van adva a pénztárosoknak, hogy ne foglalkozzanak ezzel, majd a kaller behajtja, de talán nem is kell ezzel foglalkoznom. Szerintem csak ennyit írok majd a fogyasztóvédelemnek, aztán kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak rá.
-
BiP
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
"de úgy gondoltam,"
Itt szokott hibázni az ember."aztán gondolta, hogy lehúz"
Biztos így volt. Az érvénytelen kedvezménynek semmi köze nem volt ehhez."Ez van, nem vagyok szimpi nekik.
"
3 év alatt utaztál 2x. Szerintem is kiszúrtak maguknak, megjegyezték az arcot, nem vagy szimpi nekik, utaznak rád. Tényleg."szimplán csak geci a cég"
Ezt a szándékosan lehúznak dolgot szerintem tényleg engedd el. Hibáztál, nem ők esküdtek össze ellened. Megvolt a tanulópénz, viselkedj felnőtt módjára. -
BiP
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Kérted, hogy valaki mondja ki, hogy igazad van-e vagy sincs. Ő azt mondta nincs.
És egyébként jogilag valóban nincs.
Másrészről meg ugye mondhatnánk, hogy az egyszeri utazó honnan tudhatná az összes szabályt, megbízik a pénztárosban. De sajnos itt a pénztáros hibázott, béna volt, stb. (szándékosságot én nem feltételezek, és nem is nagyon mennék el ebbe az irányba, szeirntem ezt a részt egyszerűen engedd is el.)
És a felelősség akkor is az utazóé. Ezért nincs igazad igazából. -
inf3rno
nagyúr
Kérte a diákom, amikor a jegyet vettem, azon rajta van, hogy levelező, Herend és Budapest. Nem olvasta el, hanem elég volt neki annyi, hogy megvan. Biztos tudhattam volna, hogy csak erre az útvonalra jó, de úgy gondoltam, hogy a diák az diák, országosan 50% kedvezményt ad, mint az előző nappali tagozatos diákom. Hát nem. De amúgy az egész ügyről az jött le, hogy látott egy vastag tárcát, mert én hülye elől hagytam, hogy be tudjam mutatni a diákot gyorsan, aztán gondolta, hogy lehúz. Utána pl felszállt valaki kutyával szájkosár nélkül, azt nem bírságolta, pedig ott is megtehette volna. Ez van, nem vagyok szimpi nekik.

Na mindenesetre ez így tényleg nem fogyasztóvédelmi ügy, szimplán csak geci a cég, de törvényesen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest