Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ppszabi
csendes tag
helló!!!
nekem volt egy xbox360-készülékem amit itt hirdettem:
http://hardverapro.hu/apro/elado_xbox360_gep_kituno_allapot/hsz_1-50.html
ezt a készüléket ideiglenes megbeszélés alapján egy fiatalembernek adtam egy ipodért cserébe, akivel ugyebár ahogyan azt írtam is csak próbaidőre lett odaadva, pár nap elteltével jeleztem neki hogy vissza szeretném adni neki az ipod-ot és ő pedig adja vissza az xbox360-at, de ő azt mondta mivel eltelt ez a pár nap igy ő már nem hajlandó visszacserélni, de viszont ott maradt nála egy fontos ipod kiegészitő amit nem adott oda, valamint nálam pedig az xbox360-hoz tartozó dolgok maradtak meg mint 40db játék meg ilyenek.
az illetővel tegnap beszéltem itt fórumon privátban.. és meg is írta hogy jól átvert vaélamint eltitkolt a készüléknek bizonyos hibáit amit csak most vedeztem fel.
tehát lényegében átvertek/ és még el is lopták az xbox360-at ami az én tulajdonomat képezi.
az illető neve itt forumon:
Pola0520
és Lepsény-ben él.aki tud valamit, vagy tudna segiteni kérem irjon! a segitőknek előre is kőszőnőm!

engem még soha nem vertek át ennyire durván, és nem tudom mit kellene tennem hogy visszakaphassam hőn szeretett xbox360 készülékemet.

üdv:ppszabi
-
eladohardver
őstag
azóta megoldódott... Visszadobták wd-progiját ismét használtam win alatt... semmi válltozás... majd meg néztem a dos os verziót, és az eltüntette a rossz szektort... fura h 4 hétig hereverésen kívül nem csináltak semmit holott azt hazudja h még ki is adtuk egy tőlünk független cégnek tesztre....
-
Chosen
addikt
Digitalker bolttal van valakinek tapasztalata?
-
raskolnikoff
őstag
Coolshop? Valakinek tapasztalat? Személyes átvételre gondoltam természetesen.
-
PetX
aktív tag
Ha baj lenne, egy kiindulási alap:
google > who is > mobilfutar.comhttp://cqcounter.com/whois/
-----------------------------
Registrant:
Dima Jozsef mobilfutar.com@gmail.com +36.704115700
-
Sztaravodai ut 72.
Szentendre,-,HU 2000Domain Name:mobilfutar.com
Record last updated at
Record created on 2011/2/14
Record expired on 2013/2/14Domain servers in listed order:
ns1.atw.hu ns5.atw.huAdministrator:
Sztaravodai ut 72.
Szentendre
-,
HU
2000name
Dima Jozsef)
mail
mobilfutar.com@gmail.com) +36.704115700
-
Technical Contactor:
Sztaravodai ut 72.
Szentendre
-,
HU
2000name
Dima Jozsef)
mail
-
Billing Contactor:
Sztaravodai ut 72.
Szentendre
-,
HU
2000name
Dima Jozsef)
mail
-Registration Service Provider:
name: ATW Internet Kft.
tel: +36.14501306
fax: +36.14501307
web:http://atw.hu -
Zsiguli
tag
Van egy új bolt, és elég jó áraik vannak:
Lehet náluk utánvétellel is fizetni.
Ha valaki rendelt már tőlük, akkor kérem, hogy írja meg a tapasztalatait!
-
stol
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
És mi volt az a hiba?
Reallocated Sector és vagy Current pending sector növekedésre mi már cserélünk.
Illene ismerni a "jósda" programok üzeneteit és konkrét hibaleírással bevinni azt.
Sok esetben valóban tévesen jelez hibát a HD szar.
Pl. kontaktos tápcsati esetén spin retry count nő, vagy seek error rate.
Törött kábelnél az ULTRA DMA CRC Error rate is.Bad cluster esetén a Reallocated sector és vagy Current pending sector ÉS RAW Read Error Rate magas értéke egyértelmű.
-
OceanStorm
tag
Én is hozzászólnék a témában.
Múlt hét pénteken rendeltem tőlük egy HD 5850 Vapor X -et, majd e hét szerdán küldtem nekik egy érdeklődő e-mailt hogy mikor küldik. Az e-mailre azóta se válaszoltak, majd pénteken küldtem nekik még két üzenetet amire szintén nem kaptam választ. A telefon folyamatosan foglaltat jelez, egyszer viszont kicsöngött, de akkor meg egyből kinyomták. Következőre megint kicsöngött, csörgettem is 3 percig, de semmi reakció - utána pedig foglalt. Majd felkeveredtem az árgépre, olvastam az értékeléseket aminek a következménye az lett hogy lemondtam a rendelést.
Átvételnek PickPack pontot jelöltem meg, így a futár kopogásának a lehetősége kizárva, az sms meg jöhet hogy átvehetem, ezek után cseszhetik.
Ez az én tapasztalatom az Electroboxról, ha valaki ott talál legolcsóbbnak egy terméket, az jobban jár ha megvárja a konkurenciát, még akkor is hamarabb megkapja amit rendel. Főleg hogy mikor valaki nagyobb értékben vásárol, fontos a garancia. Ha meg is kapod amit rendeltél, egy ilyen kiszámíthatatlan helyen nem biztos hogy betudod -e váltani a garanciát probléma esetén.
Pl.: Múltkor rendeltem egy helyről (a bolt nevét privátban mondom el) egy bizonyos alaplapot, amiről nem rég kiderült hogy gyárihibás széria, áprilisban jönnek a hibátlanok. A boltnak küldtem egy e-mailt a dologgak kapcsolatban, és egy "processzora való csere" ajánlattal, lereagálták.
Pár nap múlva jött a futár aki elvitte az alaplapot, rá 1-2 napra meg már itt volt nálam a processzor. (Természetesen a futárt már nem én fizettem.) Egy bizonytalan helyen nem hiszem hogy ilyen gördülékenyen mennének a dolgok, mondjuk én is először az árgépre kattintok ha venni akarok valami, mák hogy pont jó helyet választottam be.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Eddig nem is tesztelték HD Sentivel... Visszaküldtük h nézzék meg azzal is... ezt írták:
"Tisztelt X Y!
Mellékelten küldjük a Sentinel tesztprogram eredményét. Látszik, hogy az önök álltal jelzett hiba a winchester normál működésének részét képezi, így nem garanciális probléma.
Tisztelettel Net-Snake Bt."
-
eladohardver
őstag
http://szamitogepalkatreszbolt.hu/ Meg meri azt engedni magának, hogy a szektor hibás hdd-n 5 hétig csücsül nem csinál semmit, majd miután érdeklődtünk azt hazudja, hogy most teszteljük 2 nap múlva telefon h lehet érte menni.... Ad 1 papaírt h a termék hibátlan teszt ok...
Holott HD sentinel szektorhibát talál....
Szóval ha valaki HDD-t vesz ezektől a szemetektől akkor számoljon vele hogy ha hd senti hibát észlel azt ők nem veszik annak... nem továbbítják a nagykernek.
-
Balinov
titán
válasz
bubuka0267
üzenetére
miert irsz felpercenkent posztot,mikor egy uzenetet 5 percig meg tudsz modositani?

-
eladohardver
őstag
Rendelés dátuma: Friday, 21 January 2011 18:47
Rendelési állapot: Folyamatban

-
hajtömeg
aktív tag
Az Extrem Digital-ról írnék annyit,hogy egész januárra 0% THM-es áruhitelt adtak!

Minnyá gondoltam,hogy a dologban turpisság van!
Az akciónak vége és láss csodát,mindennek esett az ára
Az általam nézett alaplapoknak 10%-al,1-2ezerrel!
A processzornak 3ezerrel,ez is kb 10%-os esés.
Magyarán az akció ideje alatt már beleépítették a kamatot az árakba!
Hihetetlen,hogy ezt ilyen pofátlanul meg merik tenni még mindig.
Sosem fogunk civilizálódni?
-
anti22
tag
Sziasztok.Valakinek van már tapasztalata a SYSTEM INI webshoppal kapcsolatban?Kinéztem egy gépházat ami majdnem 50k.Az árgépen náluk a legolcsóbb.Weblapjuk: systemini.hu
-
themebuilder
senior tag
-
thomeef
őstag
Aki nem akar heteket várni a rendelésére, bármit is rendel, bármekkora mennyiségben, az ne az Edigital-t válassza.
-
win7777
aktív tag
válasz
itsmeyeah
üzenetére
Relic81 emberkét nem ajánlóm,ma egy telefont személyesen kellet volna átvennie.
egyik kedves barátom küldtem adja oda neki.mondtam a telefon 0-perces 2-év garancia fóliás karc mentes!ez így is volt. de az átvételnél abba kötött bele hogy fel van bontva a telefon doboza?!
vicc mivel makón a t-mobile-nel volt vásárolva miest kifizeti az ember azonnal felbontják!
és szerintem nem járt el korrektül nem vette át a készüléket,még a barátja aki vele volt az is mondta a telefon korrekt.(megjegyzem egy nokia 5230 telefonról van szó,0perces minden tartozék,garancia,stb,,23k-lett volna az ára)
ilyen emberrel régen találkoztam!!nagyon nem ajánlóm senkinek!
-
itsmeyeah
tag
A konzolvilágot nem ajánlom senkinek!
A weboldalon megtévesztő ajánlatok vannak amit telefonon is elmondanak de helyben már azt mondják,hogy az akció már nem él.
Udvariatlan és kritikán aluli kiszolgálás.
A vásárló tudatos megtévesztése.
Az ilyen bolt megérdemli,hogy bezárjon!
Senkinek nem ajánlom! -
Fryskitt
addikt
A DigitAll sem túl jó és úgy látom, nem is változik. Sokakat viszont annyira vonz az olcsóság, hogy bedőlnek nekik. Pedig lelombozóak az értékelések.
-
syberia
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Látom nem vagy képben
na várj segítek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"ELÉRHETETLEN!Meg van adva, hogy kedden és csütörtökön 14 és 16 között lehet hívni őket(tág intervallum)az adott időben foglalt,jó esetben csörög 3 percig, majd szétkapcsol.e-MAIL-RE 3 HÉT UTÁN REAGÁL"
"Mobil számuk nem működik, a vezetékes számot nem veszik fel, holott néha foglalt (ők használják feltehetőleg kimenő hívásokra)."
-
localhost
Közösségépítő
Keresd őket!, ŐKET!
Érdeklődés termékek adataival, elérhetőségével kapcsolatban:termek@electrobox.hu
Egyéb:
ugyfelszolgalat@electrobox.hu
info@electrobox.huTelefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg az alábbi időpontokban elérhető:JANUÁR ELSŐ KÉT HETÉBEN A TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT LELTÁROZÁS MIATT ÁTMENETILEG NEM ÜZEMEL. EZ IDŐ ALATT KÉRJÜK E-MAILEN VEGYÉK FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.Szerda: 14:00-16:00 óráig
Péntek: 14:00-16:00 óráig
Telefonszám: 06-70/426-3360Ezek után mi a kérdésed?

-
syberia
veterán
Electrobox az árgépen, nem túl bíztató visszajelzések

-
stol
addikt
Na ezért ne legyünk ennyire "magyarok".
Ha te állnál a pult túloldalán és eszközönként lenne 3-5% hasznod, te hogy vitézkednél?
Tőled vesznek 300km-ről egy terméket és megdöglik, te "tehetsz" róla, hogy 300km-re lakik?
Nem. Ezt a vevőnek is mérlegelni kell vásárlás előtt, ha hiba lép fel, garanciális szervizelés zökkenőmentesen menjen. -
stol
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Hát, már ha a mo.-i disztri annyival adja.
Ha a disztri. nem adja, csak 1 évvel, a kereskedő nem fogja maga szopatására 2évvel adni. -
syberia
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
Azoktól még egy pendrive-ot sem rendelnék
francia cég -> 0 megbízhatóság 
(ismerős már szívott velük mikor hibás dv kamerát vett a pixmaniatól és vissza kellett postázza saját költségen a rohadékoknak )
Holnap felhívom őket, ez a táp 1 év garival se lenne rossz vétel... -
Sensei
aktív tag
Üzletszabályzatuk szerint mindenre egy év van, kivétel, ahol a termék mellet más van feltüntetve.
mod: 9.2 pontban olvashatsz erről
-
syberia
veterán
Sziasztok!
Electrobox webáruház ismerős valakinek? Rendeltem tőlük személyes átvétellel egy tápot, az a fura nem írták ki mennyi a garancia

-
Ez nem az a topik. Ez a topik a rossz boltokról szól, nem pedig a rossz hardveraprós eladókról.
A csalókat itt jelentheted, a rossz eladóknak itt kérhetsz fekete pontot, a jó eladóknak pedig itt pirosat.Sakal28-nak megvonták a hirdetési jogát, a linken olvashatsz róla.
-
sixbo
csendes tag
Sziasztok! szeretném megkérdezni hogy SAKAL28 néven hirdetö kolégával akadt e másnak is gondja vagy csak nekem, és mi volt az, hirdetett ddr1 es memóriát 2 hete, kifizettem de nem jött meg és az összes hirdetését törölte....felszivódott
ez emailcime :sakaltanyapub@indamail.hu
ha valaki látja kérem irja meg az esetleges új nick nevét!!!KÖSZ -
Inv1sus
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Rájöttem. Annyit paráztam egész karácsony alatt, mert ugye akár megteheti a cég, hogy csak úgy lenyúlja a lét.
-
razzo
újonc
válasz
Poll Tamás
üzenetére
szia!pont azért ülök most a gép előtt hogy olyan helyeket keressek ahol véleményt lehet írni a boltokról.sajnos van tapasztalatom a luxmed-el .

voltam olyan hülye
hogy tőlük rendeltem a család karácsonyi ajándékát.
ha felmész még most is látszik a hirdetés hogy a dec.14.-e délig leadott rendeléseket tudják teljesíteni karácsonyig.
én 14.-én 11:30 kor regiztem hozzájuk és rendeltem egy kamerát.a visszaigazoló e-mail már du meg is jött de azóta nem lehet elérni őket.telefont nem vesznek fel, e-mail-re nem válaszolnak. ja és miattuk nem lesz a fa alatt karácsonyi ajándék a családnak.
így az én véleményem szerint ,és ahogy jobban ránéztem sokak mások véleménye szerint is felejtsd el azt a boltot.üdv razzo -
razzo
újonc
válasz
Poll Tamás
üzenetére
szia!pont azért ülök most a gép előtt hogy olyan helyeket keressek ahol véleményt lehet írni a boltokról.sajnos van tapasztalatom a luxmed-el .

voltam olyan hülye
hogy tőlük rendeltem a család karácsonyi ajándékát.
ha felmész még most is látszik a hirdetés hogy a dec.14.-e délig leadott rendeléseket tudják teljesíteni karácsonyig.
én 14.-én 11:30 kor regiztem hozzájuk és rendeltem egy kamerát.a visszaigazoló e-mail már du meg is jött de azóta nem lehet elérni őket.telefont nem vesznek fel, e-mail-re nem válaszolnak. ja és miattuk nem lesz a fa alatt karácsonyi ajándék a családnak.
így az én véleményem szerint ,és ahogy jobban ránéztem sokak mások véleménye szerint is felejtsd el azt a boltot.üdv razzo -
Inv1sus
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Mindenesetre ma nem szállították ki, ahogy ígérték. Nem voltak elérhetők se telefonon, se msn-en, se skype-on. Legalább lesz min izgulnom egész karácsony alatt. Az már csak hab a tortán, hogy vasárnap délután már nem is leszek itt.
-
Inv1sus
addikt
Nem tudom, hogy ez-e a legjobb topik erre: Lambda Computer-nél rendeltem egy terméket előreutalással és azt mondták, hogy ma már kihozzák (még közvetlenül karácsony előtt). Lassan itt a nap vége és semmi.

Konkrétan csak arra lennék kiváncsi, hogy megbízható-e.
-
kemdaa
csendes tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Sziasztok,
ECO BOLT ügyben annyi előre lépés volt a héten, hogy behívtak a rendőrségre, hogy kihallgassanak, mint tanú, mivel annak idején (1 éve....) tettem hivatalosan feljelentést. Mivel az ügyet Komáromban viszik, ezért semmi konkrétumot nem tudtak mondani a lakóhelyem szerinti rendőrkapitányságon (ahol a meghallgatás volt). Annyi volt az egésznek a lényege, hogy fenn tartom-e a feljelentésemet, és amennyiben lesz rá lehetőség, akkor kérek-e kártérítést és ha igen, akkor milyen mértékben. JA, és hogy kérek-e írásos értesítést az ügy lezárása esetén. Mondtam, hogy perszer hogy kérek, különben honnan a francból tudnám meg, hogy mi lett a nyomozás eredménye, amit már lassan egy éve elkezdtek.
Szóval most itt tart a dolog, és várom, hogy megkapjam hivatalosan, hogy mivel zárják le az ügyet. Remélem nem azzal, hogy nem tudták beazonosítani az elkövetői kört, mert azt, hogy ki alapította annak idején az Ecobolt Kft.-t még én is ki tudtam deríteni az interneten keresztül kb. 10 perc alatt....
Ha lesz eredmény, írok majd.
-
föccer
nagyúr
Moderátort keresek az aprókhoz.

egyéként a modkerben már ránézett philoxenia moderáturunk, s ahhogy nézem nem történt semilyen intézkedés...
üdv, föccer
mod: off
-
föccer
nagyúr
Bár amíg nincs konkrát eset, addig nem jelenthetsz ki senkiről ilyesmit, hogy csaló, mert rágalmazás, és becsületsértés. A modik spekuláció alapján nem fognak banolni senkit.
Ez is necces, hogy beírtad a hirdetése alá a véleményedet. Mondkerbe simán törölteti üzlerontásért.
Szerintem linkled a hirdetést az aprós modkerbe, és majd a modik eldöntik, hogy mi legyen a sorsa.
üdv, föccer
-
_Atesz
addikt
Ezt nézze meg legyen kedves 1 admin, ez az ember 100%, hogy csaló, jó lenne eltávolítani, mielőtt még átverne egyikünket.
Az okot az oldalon levő hsz-emben részleteztem!
-
eladohardver
őstag
Vajh idén lesz "ECOBOLT" jellegű vagy hasonló akció?
törném a karját az ilyeneknek
Amúgy hogyhogy ennyire kihalt ez a topic... ?
régebben mintha jobban pörgött volna...
Bár lehet így a jó?

-
petymeg
addikt
sziasztok!
hol is találom ezt a feketelistát? vagy hogy megtudjam melyik a rossz üzlet végig kell nyálazni az összes postot? -
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Még augusztuban érdeklődött egy kolléga ebben a topikban a Luxméd-ről, de nem reagált rá senki.
Szept. 23-án rendeltem tőlük egy printert (még jó, hogy utánvéttel), azóta semmi hír a cuccról. A vezetékes telefont nem veszik fel, a mobilszám meg fos.
Írtam nekik email-t, hogy mi a pék van már, de no reakció. Anyámnak viszont nagyon kéne már a nyomtató.
Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Mert mi van, ha teszem azt, egy hónap múlva megjelenik mutter ajtajában egy futár, amikor már rég megvettük máshol a cuccot.
(cégnyilvántartásos cuccban nem írják, hogy felszámolás alatt lenne a cég)
Adjon valaki tippet! Előre is köszi!
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Erről a webshopról tudtok valamit? http://pcsef.com/webshop/index.php [link]
Ha igen, mik a tapasztalatok???
-
mikej95
aktív tag
Hy all!
Az www.aqua.hu, AQUA Electromax (2 éve még AQUA Computer) megbízható-e, vagy feketelistás? -
kemdaa
csendes tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Tudtommal ECOBOLT ügyben semmi. Legalábbis hozzám semmi jó hír nem jutott el.
Feljelentést elküldtem, kaptam hivatalos választ, hogy átrakták máshova az ügyet (pontosan honnan hova, azt most nem tudom, majd megnézem a papíron). Aztán egy nyomozó kérdezett még egy-két dolgot e-mailben, aztán semmi. Nagy csönd.....
Épp a napokban gondoltam, hogy felhívom már az illetékes rendőrséget, hogy ugyanmár tájékoztassanak hogy áll az ügy. Azért vicc ez az "igazságszolgáltatás". A bűnöző megkárosít, a polgár feljelentést tesz, majd semmi nem történik. Mégcsak nem is tájékoztatnak.....
Károsult társak, nálatok hogy áll az ügy?
-
toto007
csendes tag
Daniking ha figyelmezteted nem megfelelő árút küldött sértegetéssel válaszol.
Nem ajánlott. -
toto007
csendes tag
Daniking nem ajánlott. Nem a megbeszélt terméket küldi.
-
eladohardver
őstag
Urak! ECOBOLT-os üggyel miujság?
-
shteer
titán
amennyiben valamelyikőtöktől a garanciaidő alatt bevizsgálási díjat kérne az A4 Team vagy bármelyik kisker (akár hibás, akár tesztOK eredménnyel) akkor tessék ezt a kinyomtatott lapot adni fizetségként
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Erről tudunk valami infot?Köszöntem előre is!
-
Ariadne
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nekik kell kezelni a helyzetet, csapj az asztalra. Ők a kereskedők, nekik mindig be kell venniük a cuccot, és aztán persze elküldhetik a márkaszervizhez, de ez már az ő dolguk. Gőzben a garancia topikban le van írva pár tucatszor, hogy érdemes ügyintézni.
No meg tanulság, hogy érdemes kipróbálni az új cuccot is, mielőtt elhozza az ember. -
Ariadne
őstag
Ez nem az a topik, olvass vissza...

-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
nemlényeg...
-
eladohardver
őstag
Netán valakinek negatív, vagy pozitív tapasztalata a Chipland-el?
Danke!
-
AXisBOLD
addikt
MATRIX COMPUTER Szekszárd. [link]
alapból hibás notebookot adtak el(valószínűleg alaplap cserés). mikor jeleztem csak annyit mondtak, hogy forduljak az márkaképviselethez vele.
úgy látszik csak eladni volt nehéz
. -
Poll Tamás
tag
Üdv
Van valakinek tapasztalata akár jó akár rossz ezekkel a boltokkal?
-
shteer
titán
ECOSOFT
abszolút nem ajánlom senkinek. csütörtökön lesz 8 hete, hogy húzzák a vga garanciális intézését
elég is volt. ma pedig kioktattak, hogy márpedig 320 bites vga nem létezik, mert nem a 2 reciproka
lekezelő, kioktató modor, visszajelzés nulla, kifejezetten negatív hozzáállás
-
gabi_93
csendes tag
Sziasztok. Egy csúnya nagy feketét Gabor151010 emberkének. 2010.07.06-án rakattott el velem egy E4300-as procit. Hitegette hogy elment nyári munkára és ahogy megkapja a fizut szólni fog. Vártam vártam és még mindíg itt vagyok hogy nem írt.

-
dr_ace
aktív tag
szevasztok
jó boltok topikja nincsen véletlenül? vagy tudtok esetleg ajánlani? WD külső vinyót szeretnék venni jó áron (1 vagy 1,5 terra)
kösziszerk: megtaláltam a jó boltok topikját, sorry

Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dima Jozsef)

vicc mivel makón a t-mobile-nel volt vásárolva miest kifizeti az ember azonnal felbontják!
és szerintem nem járt el korrektül nem vette át a készüléket,még a barátja aki vele volt az is mondta a telefon korrekt.(megjegyzem egy nokia 5230 telefonról van szó,0perces minden tartozék,garancia,stb,,23k-lett volna az ára)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

No meg tanulság, hogy érdemes kipróbálni az új cuccot is, mielőtt elhozza az ember.