- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
"Mi lesz, ha a 18 ezer forintos nyomtató, vagy a 22 ezer forintos mirkó, esetleg ha a 28 ezer forintos porszívó megy tönkre? Azt hogyan fogják kezelni, ha a vacak kis 1500 Ft-os izzó ilyen gondot okoz nekik?"
Igy, leszarjak. (mar bocsanat)
Velem 2013 Decemebereben jatszottak el ugyanezt annyi kulonbseggel, hogy egy tobb mint 300K-s TV arat nem akartak visszautalni. A futar nem jott, aztan nem idoben jott. Utana nem tudtam merre van a keszulek, a telefont sziznte soha nem vettek fel e-mailekre nem reagaltak...Azota nem rendelek toluk semmi
A mai napig elfog a gyomorgorcs ha visszagondolok arra az idoszakra
-
-
-
-
Van valakinek barmifele tapasztalata az iTech Shop-pal? Folyamatosan a legjobb arakon tudjak szallitani a termekeket.
-
-
válasz
Biznisz Elek #1734 üzenetére
Koszi irtam nekik! (sprinter)
-
eMAG [link]
Most Romaniaba kell visszakuldenem sajat koltsegen az hazat? Ugye nem?
Raadasul nem en vettem at! -
válasz
SunMount3r #1678 üzenetére
Szia
En a minap rendeltem toluk egy bill kombot es igen, gond nelkul idoben megjott. A csomagolas is kivalo volt!
Ettol fuggetlenul a te eseted sajnalatos -
-
Kozben elnezest kertek a kellemetlensegert, es termeszetesen viszaveszik a jatekot.
Tisztelt XY,
ez rettenetesen kínos! Alig hittem a szememnek a raktárban. Eddig mindi angol borítóval volt raktáron. Most először kaptunk cseh borítóval, meg sem fordult a fejemben, hogy más érkezhet, ezért is állítottam olyan magabiztosan, hogy angol lesz.
Kérem legyen kedves megírni a számlaszámot, amire a teljes kifizetett összeget visszautalhatjuk Önnek, illetve a címet, ahova a futárt küldhetjük a csomagért.
Elnézését kérem az okozott kellemetlenségekért!
üdvözlettel
XY
Sales Manager -
A SuperGamer.hu-rol rendeltem egy Diablo 3: Reaper of Souls-t. Mielott leadtam volna a rendelest megkeresetem oket Skype-on es tobbszor is rakerdeztem a boritora, hogy milyen nyelvu amire ok rendre Angolt valaszoltak. Erre mit kaptam ma? Termeszetesen egy nyomott dobozos SZLOVAK nyelvu darabot!
Ha gyujtemenybe kerestek jatekot, vagy csak szimplan szamit a nyelv, akkor keruljetek oket!
-
-
válasz
lafaty80 #1593 üzenetére
"a visszafizetési kötelezettség is rövidült 14 napra"
Igen errol tudomasom volt (nem ugy mint nekik)?
"számolgass, aztán hívd őket szerintem"
A telefonalgatason es hosszas email irogatason mar tul vagyok, egyszeruen mar nem latom tovabb ertelmet. (28 email)
Az altald is irt 14 napos hatarido December 19.-en lejart. Gondlom mar onmagaban csak a keses miatt is megtosznak oket.A TV-t egyebkent egy ponyvas teherautoval hoztak!
(nem futarceg)
-
Igen az, es mar ezt sem veszem keszpenznek mert annyit varattak, hazudtak leraztak.
Idegileg egy pokol amit megjar ilyenkor az ember, mert nem lett volna gond ha kesobb utalnak megertem, unnepek vannak Black Friday anyamtyukja, de hogy nem reagalnak semmire... csak a sablon email uzenetek es a hangposta mar tobb mint 1 honapja... -
Idokozben irtam a vezetoseg fele egy levelet, amire az iment jott a valasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését!
A mai napon a pénzügyi osztályunk által megkezdett visszautalási tranzakció engedélyezve lett a vezetőség által. Így folyamatban van a pénz visszajuttatása. Szíves türelmét kérjük.
-
válasz
South Velen #1427 üzenetére
Nekem az Edigital mar December 5.-e ota ul a penzemen, ugyanis ekkor alltam el egy Samsung TV vasarlastol es mindezidaig csak annyi tortent, hogy December 15.-en elvittek a termeket. (jo sok telefonalas es nyomorekoskodas utan)
Emailekre nem reagalnak, telefont az ugyintezo akivel eddig beszeltem mar hetek ota nem veszi fel. Legutobb hetfon sikerult elerni oket amikor is igeretett tettek arra, hogy a heten utalnak. Termeszetesen ez sem tortent meg...
Meg valamikor 90's evekben kezdtem el szamitastechnikai alkatreszeket vasarolni, de ilyen hozzaallast meg soha semmilyen formaban (foleg ekkora cegtol) nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest