- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
Pedig simán, offtopic Mazda6 esetén már-már típushibaként emlegethető, ott jó, ha 40ezret elmegy az automata hullámosodás nélkül. Volvo passz.
Lehet, hogy csak okozat, fékcserénél érdemes kiórázni, hogy nem-e kerékagy/kerékcsapágy.
Lengőkar hátsó szilent (programozott) is tud ilyet, ha már ki van szakadva valamelyik. -
7600 GS
addikt
Ennyit egyébként egy 2107 is kibírt, sőt...
Töredéke költségből.
Elengedném ezt a fostalicskát a helyedben, ha tényleg prémiumra vágysz, akkor vegyél egy Lexus-t, ez már nem az a Volvo, ami régen volt.
Nem akarok szemét lenni, de szívesen fogadok arra, hogy záros határidőn belül jön az a bizonyos csekkendzsinn....
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem ez akkora határ lósz@r tanács hogy menten az asztalra hugyozt@m volna náluk.
Nem hiszem hogy mind ilyen, lehet hogy selejtet fogtál ki. Random cserélgetnek dolgokat, hátha megjavul.
Tegye manuálba az anyját meg menjen 90-el akinek két anyja van. Ne nézzék hülyének az embert és csinálják meg a szarjukat rendesen.
Ezzel csak azt érik el hogy az életben nem fogsz ott pénzt költeni többet.
-
Márk
senior tag
És akkor arról nem is beszélek, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor feldobom a szalonnak, hogy vásárolja már vissza az autót...
Basszus, nekem is pont ez jutott az eszembe, hogy én a Te helyedben biztos megpendíteném hogy akkor köszönöm szépen, én ebből az ipari hulladékból többet nem kérek, lóvé vissza bitte.
Aztán hogyha visszaadták a lóvét, go Lexus.
Ott is kifoghat az ember hibás példányt, de a tapasztalatok azt mutatják hogy jóval kevesebb az esély mint bármely európai gyártónál.
Sajnos az európai gyártók elkurvultak, szinte mindegyik ipari hulladékot gyárt......
Írom ezt úgy, hogy én személy szerint egy 530.000 km-t futott 2001-es Volvo V70 T5-öt használok. Nem hibátlan, apró problémák vannak vele, de bőven vállalható.
-
tvrobi
csendes újonc
-
BigBlackDog
veterán
Mondjuk a szellőzést, klímát, ülésfűtést néha kell használni menet közben is. Érintős felületen azért eléggé élvezet, mikor nem talál oda elsőre az ember.
Plusz a világításkapcsoló panel is teljesen érintős, ott is oda kell figyelni, hogy hova nyúl az ember rosszabb időben (párátlanítás, ablakfűtés, ködzáró, ködfényszóró).
-
FeRRaR1
őstag
Igen szörnyen rosszak. Ismerősök voltak itt kétféle újjal is. Nevetségesen silány minőség. ráadásul még túlárazott is. De legalább a lábtér meg a szellőzők kéken világítanak ha már sorjás a műanyag
Legjobbat vagy semmit.
Volvo és Lexus egyértelműen jobb, de a BMW is ahogy írtad, pedig nem szeretem őket.
-
aneda
senior tag
Szerintem már volt ideje kiforrni magát a típusnak, nagy csodák nem lehetnek, amit a gari ne kezelne.
A légrugó/lengéscsillapító csere húzós lehet, és nem hiszem, hogy a gari vonatkozna rá mert kopó alkatrésznek is lehet tekinteni. Ettől függetlenül szerintem 160k-t ki kell bírjon és szerencsére hátul nincs egyben a lengéscsillapítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest