Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13682) V.Stryker válasza FeRRaR1 (#13680) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Az a baj a mondandóddal, hogy a nagyképűségtől nem tudod helyén kezelni a dolgokat.

Nem második és nem harmadik autót keres! Nem írta,hogy hobbiautót keres! Úgyhogy hiába nagyképűsködsz a V8 volvoval és ringgel, mert nem ide tartozik. Biztosan faxa. Ringen való csapatásra én is rejszolok, csak én motorral tolom. Pont tudom,hogy milyen a hobbi járgány.

De ő egy családi autót keres, amivel kirándulhatnak, hétvégente. Baszod, 1,8 millióért!!!!! Ennyiért tankolod a V8-ad egy évben!!!

Hétvégi autózásra, kevés km-t menni miért ajánl neki bárki diezelt? Ráadásul öreg dieselt... Vette valaki a fáradtságot és megnézte,hogy 1,8 millióért milyen autókat adnak?

Mert ha azt mondaná,hogy venne 4-5 millióért, azt mondja az ember oké. Vigyél valakit, nézesd át, aztán tuti lesz jó.

De 1,8 millióért rábeszélni egy öreg prémium dízelre? Biztos könnyű fotelfizikázni a nyugati fizetésből és mondani az okosakat. De remélem helyén lesz a lelkiismeret, amikor beírja,hogy megkotlott a kettőstömegű vagy a porlasztócsúcs a háromszor visszatekert patikára vaxolt öreg vasban.

Másfél éve adtam el a Saab-ot, az 1,9 diesel még nem is beteg annyira. Sok sok évig családban volt, mindent megkapott. K.rva jó Saab szerelőm volt hozzá, akkor nem volt átbaszós, cserében alapos. Egyszerűen a 12-ik éves kora után folyamatosan jött ki rajta valami. Már csoda volt, ha valamelyik hónapban nem kellett vinni. És mindig zsebbenyúlós volt. Mert a k.rva diesel alkatrész drága, a Saab specifikus cuccok nincsenek is már... ahogy írtam, egy sima rohadt vízcső baszki. Folyamatosan ...
Sógornőmék megvették a V50-et... 1.6D.... látszólag patika... jártak is vele, annak is mindig volt valami kínja. Menni ment, de valami volt.

Kevés pénzből csodák nincsenek! És ezt a motívumot te kihagytad az egyenletedből.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.