Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13684) FeRRaR1 válasza V.Stryker (#13682) üzenetére


FeRRaR1
őstag

A te írásodra reagáltam. A: "De ez egy f@szság, amire mindig ráb@szik az ember" és hasonló gondolatokra.

Kérlek fejtsd ki hol voltam nagyképű? Vagy ha nincs igazad akkor egyből kezdjük a személyeskedést mert az mindenre IS megoldás? 7 éve van meg a kocsim, megdolgoztam érte, buszsofőr voltam amikor félre tettem rá illetve nem is volt drága, 12k font 7 éve, most is eltudnám adni ennyiért.

Mindent megindokoltam és kifejtettem az írásomba.

Nem felejtettem ki semmit, írtam hogy Lexus ha számít hogy prémium és megbízható legyen. Amennyiben csak megbízható kell Toyota.

Szintén írtam hogy én V70-et vennék személy szerint, volt is, szerettem is. Van belőle szívó benzin, 140 és 170 lovas 5 hengeres, manuális váltó, van AWD vagy FWD. Teljesen más kávéház mint egy civic vagy ford / toyota. Kényelmesebb, biztonságosabb, pakolhatóbb.

A megbízhatóság meg a legnehezebb dió, mert előélet függő. Így ha nem ért hozzá az ember kifoghat rosszat. Sőt még ha értesz is hozzá, lehet olyan hibája ami csak később derül ki, pl eszi az olajat és rátöltést kér 2-3 havonta.

Az én ajánlásom P2 vagy P3 V70. Legbiztonságosabb a kategóriájában, kényelem első osztályú, és dupla kanapét is szállítottam vele probléma nélkül.

Nálam alap hogy vásárlás után összes folyadékot ledobom, ami AWD automata Volvo esetén 8. + Szűrők, hibakód olvasás mert mindig van tárolt, törlés egy hétre rá megint kiolvasás hogy mi jött vissza. Így ha ezeket betartod és átvizsgáltatod, legjobb tudásod szerint választasz, többet megnézel hogy legyen tapasztalatod... sokkal jobb esélyekkel indulsz.

Viszont olyan használt autó amire nem kell költeni és kockázatmentes NINCS. Amiket fentebb írtam tartom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.