Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz menyhartlevi #13914 üzenetére
Most látom, hogy nem nagyon sikerült a képek feltöltése:
-
FeRRaR1
őstag
válasz menyhartlevi #13915 üzenetére
Németországban erősen sóznak... Nem látok így első ránézésre semmi vészeset. Inkább az alváz védelem állapota, kerékíveken van e hólyagosodás, ajtók alja. Ezeket nézném át ami a képeken van az letakarítható / kezelhető könnyedén akár házilag. Én is emeltem már fel 2x a Volvómat 8 év alatt és takarítottam, fújtam pár dolgot. Nagyrészt felületinek tűnik, ami megint csak jó jel, a kipu meg előbb utóbb cserés lehet de kb minden kocsin. Én is cseréltem. Igaz csak a V8 zene hangolása miatt
Csak ez alapján nem mondanék igent vagy nemet. Hideg meleg próbaút, hibakód olvasás, előélet amennyire lehet, motortér és beltér állapota...
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
válasz menyhartlevi #13917 üzenetére
Nem, csak telefon megy, zene még nem.
Ezzel a modullal lehet okosítani.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
BigBlackDog
veterán
válasz menyhartlevi #13919 üzenetére
A megfeleő verzió kiválasztása esetén, a leírás alapján én úgy látom, hogy igen; “Steering wheel control add-on with required wiring harness.”
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
válasz menyhartlevi #13921 üzenetére
Abban nem vagyok biztos, hogy minden verzióval működik-e. Ha van aux a kocsiban akkoris, vagy csak anélküli modellekben. Ha meg aux van, akkor egy bt-aux átjátszó kell és onnantól van zene.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
nesa
veterán
válasz menyhartlevi #13915 üzenetére
Ezt engedd el, egy magyarországi példány alul max poros és olyan mint az új, ez hamar romhalmaz lesz.
-
őstag
válasz menyhartlevi #13917 üzenetére
Nekem volt egy 2009-es C30-am. Igen, sajnos ahogy a többiek írják, csak a hívás megy át BT-n, a zene nem. Én anno FM transzmitterrel hallgattam saját zenét, de ez elég barkács megoldás.
Alváz képekre: Ezek szerintem is csak felületi rozsdák, le kell szépen tisztítani, kezelni és rendben lesz. A kipufogó nálam is hasonló volt, azt majd cserélni kell lassan.
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
válasz menyhartlevi #13996 üzenetére
Szia!
D2S izzó kell az autódba. Simán ki tudod Te magad is cserélni, kihúzod a stiftet a helyéről, aztán kiszeded előre fele a lámpatestet, így pofonegyszerűen hozzáférsz.
"Less but better" - Dieter Rams
-
nesa
veterán
válasz menyhartlevi #13998 üzenetére
Ha rám hallgatsz minél kisebb kelvin fokút vegyél, mert minél kékebb a fénye annál rosszabbul fogsz látni vele esőben, ködben, hóban életveszélyes szerintem annyira szar, másrészt a kékes fény nagyon fárasztja a szemet, nem véletlenül van több eszközön is kék fény szűrő, én az osram original xenarcra szavaznék, ha ezzel nem látsz akkor már újra kell foncsoroztatni a projektorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest