- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
belaazallat #6598 üzenetére
Szövet ragasztása, cigi által kiégetett pöttyök, pöckök/patentok, mindennemű törés/repedés, kilincsek és fogantyúk, karcok, ablak mozgató elektromos vagy kézi.
-
lolal
senior tag
válasz
FeRRaR1 #6596 üzenetére
Ismét egy korrekt válsz +1
. Én is ezt mondanám , ülj bele és meglátod. A Honda "vagányabb" fiatalosabb , modernebb külsővel bír. A Volvo-n inkább a megfontoltság és a karakteresség , úriasság látszik. Motorikusan mind a kettő egy gyöngyszem , legalábbis azon fajtából amit linkeltél. A Honda belső tere kissé puritán a külső modernségéhez képest. A Volvo - nál ez fordítva van. Esetleg még egy Mazda 6 1.8 benzint tudnék ajánlani megtekintésre. Csak vigyázz vele mert a hátsó kerék ív könnyen rozsdál
-
FeRRaR1
őstag
Ülj bele, és próbáld ki, majd amelyik jobban bejön. Külsőre fiatalabbnak hat a Honda, de belsőben egyértelműen sokkal szebb és kényelmesebb a Volvo.
Ültem Accord kombiban, hát az az igénytelen műanyag cunami engem kiakasztott, sok embernek nem szempont, őket nem zavarja, csak menjen & működjön.
Nekem inkább a Volvo, fontosabb, hogy igényes térben utazzak kényelmesen, még a legkevésbé sem zavar, ha nem hat frissnek kívülről, csak legyen szép tiszta ápolt...
Nagy átlag valószínűleg a Hondát ajánlaná, én meg azt hogy ülj bele mind a kettőbe, állítsd magadra, és amelyik jobban megfelel az igényeidnek.
-
Rivaul
addikt
válasz
belaazallat #6591 üzenetére
4 gyerekem van. Abból 2-és 1 éves a két kicsi. Ez nem kifogás
A türelmetlenség már inkább. Azért 160eft/4 ajtónál én elgondolkodnék, kell az pelusra, de rendicsek
-
Rivaul
addikt
válasz
belaazallat #6586 üzenetére
40 ajtónként
Aranyos... Miért nem próbálod meg te? Veszel műbőrt, mögé nem kell szivacs, beigazítod és megvágod. Palmatex vagy hasonlóval felragasztod azt kész. Én 1 éve cseréltem a lógó tetőm ugyan így pár ezerből. Bár egy komplett tetőre mondtak 40-et...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
-
rbalint88
addikt
válasz
Fb volvo adok-veszek csoportban. Meg vatera es egyebek
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Voltam ma kárpitosnál, közölte nem érdemes javítani az ajtó kárpitot, mert túl drága lenne. minimum 40 lenne ajtónként. (4db) Bontott kárpitot kéne keresnem.
A Volvo V40 és S40 hátsó ajtója mennyire felel meg kárpitozás szempontból. A V40-embe bele illik egy S40-es kárpitja, vagy csak V40 kárpitot keressek? Hol érdemes még nézni a racingbazar-on kívül?Köszi!
Bal első ajtó van a legjobb állapotban, a többiről leszakadt a szövet kárpit.
-
lolal
senior tag
válasz
FeRRaR1 #6584 üzenetére
Szép összefoglaló volt
. De teljesen eggyet értek , egy szívó benyó sokkal egyszerűbb szerkezet. Ha 100 on akár 2 - 3 literrel többet is kér hozzá nyúlni nem kell . Esetleg ha mégis, akkor töredéke a gázolajos társának. Ráadásul itthon van az a kedvezőtlen helyzet , hogy a dízel tankolás még drágább is.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
zsoltesz9309 #6582 üzenetére
Nekem 2.4i volt 5 henger, rendes Volvo motor, szívó benzin, örök élet + 1 nap. Viszont részben egyet értek a fenti kollégával, az illata, érzete, kényelme nem ugyan az, kategóriákkal jobb az S60/V70, de ez nem azt jelenti hogy a V50 rossz, mert nem az, csak nem annyira jó mint a másik.
Egy szívó benzinessel 100% hogy kevesebb bajod lesz mint egy dízellel. Nincs turbó, magas nyomású, részecske szűrő, porlasztó csúcs stb ami már szabad szemmel is látható összeg ha el fingja magát egy dízelben. Motor téren én nem ajánlom a 2.0D-t, ford származék. Igazából egy tdci. Ha dízel akkor 2.4D vagy D5 ha benzin akkor 2.4i, 2.4T vagy T5 ezek rendes 5 hengeres Volvo blokkok, kevesebb problémával.
Azt szoktam mondani, hogy olyat még nem hallottam, hogy valaki attól lett gazdag/szegény hogy 2 literrel többet eszik az autója. Nekem volt 2 D5, 2.4i, T5, V8, köszönöm inkább benzint, akkor csak tankolni kell meg menni.
De ettől függetlenül is mondom, egyszerre vettünk hasonló futású és évjáratú XC 90-et faterral, ő D5 én V8, mind a ketten lecseréltettünk mindent, úgy értsd: összes szűrő, olaj + váltó is, dízelen teljes vezérlés, benzines láncos ezért ott csak feszítők görgők, gyertyák, hűtő + fék folyadék, meg amit el tudsz képzelni, a lehető legnagyobb szervizelést kapták ahogy kell ha használt gépet veszel.
Nekem ott még benézett egy első lengés csillapító pár, csöpögött, még gyári 10 éves volt...
Na azóta én csak tankolom, esetleg külsőleg költöttem rá. Fater 400.000,- ráköltésnél tart motor és hajtás rendszerben. Ez csak az idei év, egyik itteni ismerős, szintén 2007 D5 XC90, eddig 1200 fontnál jár idén, igaz ebben szerepel 350 font éves szerviz költség is.
Szóval majd kíváncsi leszek 2-3 év múlva a mérlegre, ki is jár drágábban a kocsival, no meg persze a V8 élmény megfizethetetlen
-
aneda
senior tag
válasz
zsoltesz9309 #6579 üzenetére
Két teljesen különböző karakter.
Az egyik (S60) egy klasszik Volvo, 5 hengeres rendes motorral, a másik (V50) egy Ford Focus, 4 hengeres Ford motorral.
Az első egy súlyos,masszív belterű autó, a másik már a tejflösdobozgyár terméke.Próbáld ki mindkettőt, melyik jön be neked, úgy már könnyű lesz döntetni, melyik irányba menj.
-
zsoltesz9309
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #6581 üzenetére
Annyira nem fontos a pakolás, félévente egyszer járok haza.Szerintem is a v50 lesz a befutó.Még azt szeretném kérdezni, hogy esetleg egy 1.8 vagy 2.0 benzinest érdemes lenne megnézni? Elsőnek azért gondoltam a dízelre, mert elég sokat kell utazom sajnos,napi 55 km az átlag.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
zsoltesz9309 #6579 üzenetére
Sofőr szempontból nekem volt V50 is és S60 kombim is (V70) a V50 épp hogy elfértem kategória, mindent beállítottam, de nagyon a határon volt, a külső tükrök ütközésig, ülés legalacsonyabban, eléggé a sín hátulján stb, kisebb lábtér, ici picit néha kényelmetlen volt, de csak Volvos mércével, nem is így kellett volna fogalmaznom, mert nagyon jó, de nem annyira mint az S60/V70, nekem azok az ülések a TÖKÉLETESEK, így nagybetűvel, és minden csak középtájon kényelmes, nem kell a végletekig feszíteni a beállításokat, jóval kényelmesebb még a V50-nél is, és nagyobb embereknek egyértelműen jobb. (189cm 88kg)
Amennyiben sokat cuccoltok, akkor egyértelműen V50, nem tudom mennyire szempont. Ez két eléggé eltérő autó, de ha kell a V50 pakolhatósága + S60 kényelme, akkor én megnéznék egy V70-et, széria végi 2006-2007 eset.
Szóval számolnék a testi adottságaiddal, meg hogy mennyire kell a kombi.
Az általad linkelt kettőből a V50.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest