Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
No ma végre eljutottam oda, hogy volt idöm kicserélni hátsó fékeket (kézit is) és a bal hátsó nyerget ami ugye be volt ragadva. Fékpofa már majdnem a nullán volt. :S
Viszont gumi csövet is akartam cserélni (cseréltem is) de az istenért nem jöttem rá hogy hogyan kell szét választani a réz csatlakozást a gumi slagtol. Igy ahogy nezegettem valami össze nyomo szerszámra tudok gondolni es utana meg csavarni a gumi csövet. Mert a réz rész az fix. Csak a gumis rész csavarhato de annak meg az anya része benne ül abban a fém tartoban. Szoval kicsit ki kell emelni hogy egyaltalan csavarni lehessen. Minden esetre mikor voltam a volvonal ereztem hogy ez nem egy olyan hu de egyszeru feladat kerdeztem is az egyik ottani szerelöt. Annyit mondott nekem hogy annyira "bagatell" dolog ez, hogy nem tudja elmagyarazni... jol van akkor mondom... -.-' aztan meg igy hozza tette ha nem ertek hozza akkor inkabb ne kezdjek neki hanem vigyem be oda (hát persze! gondoltam.) Na szoval ha valaki csinalt mar ilyet es megosztana velem a módját szivesen meghallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest