Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13677) V.Stryker válasza mustang08 (#13672) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szerintem nagyon rossz a gondokodásod. Az autó, ha nem munkára kell, akkor viszi a pénzt. Egy használati tárgy, amit lehet becsülni, de szeretni nem kell. Szeresd a gyerekeidet, az autó meg tegye a dolgát. :)

Mindenkinek van egy korszaka, hogy olyan autót keres, amit lehet szeretni. De ez egy f@szság, amire mindig ráb@szik az ember, csak könnyebben megbocsátja a ráköltött forintokat.

Nem munkába járni kell ahogy olvasom és nem is munkára. Mondom, ne vegyél dieselt! Nem azért, mert tuti baja lesz, hanem mert ha baja lesz, akkor az mind százezres tétel. És ezen tételek egyike sincs egy benzinesben!
Én az 1.8-as benzines, kombi mondeóval Erdélyt 6 liter alatti fogyasztással abszolváltam, 4 fővel, megpakolva.

Öreg prémium szívás lesz. Értem,hogy patina meg minden, meg szép, de pénztemető. Mellesleg a 9-3.as Saab hátul még kicsi is. Kisgyerekkel abszolút nem ajánlom. Kettő is volt a családban... Mármint 9-3 -as.

A volvo ahogy írták, egy Ford. Akkor inkább már vegyél egy Ford Focus kombit, benzines, 1.8-ast. Van belőle sok, van belőle alkatrész, van hozzá szerelő! Ha mindenképp diesel, akkor 1.6HDI rohadt jó motor és ott van a titkos favorit, a 2011 utáni Citroen C4. 5 évig hajtottam cégesen... baromi jó autó és soha semmi baja nem volt. És az a motor az egyik legjobb diesel. (Pedig én útálom ám veszettül azt a rohadt dieselt. :D )

Szóval azt csinálsz, amit akarsz, de engedd el a márkahűséget, a szerethető autót, az öreg prémiumot, mert az mind sz.pás lesz ebben az ársávban. Vegyél szívó benzint, vegyél olyat,amiből sok van, amihez van szerelő a környékeden... Hyundai, Kia, Ford Focus, Suzuki SX4....

Hidd el, ha nem lesz baja, akkor, ezeket is lehet szeretni. Pl. szerinted a Prius 2-t lehet szeretni? Látszólag nem, egy doboz. A feleségem azt se akarta,hogy megvegyem. 3 hónap után azt mondta,hogy a világ lejobb autója (amúgy ja) és ha eladnám, akkor bőgne. Pedig egy szürke doboz...

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.