- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Közeljövőben autóvásárlásra kerülne sor, és kipróbálnám a Volvót
Amit úgy nézegettem az az s60, korai évjárat. 163 lovas dízel motorral, ajánlja a szaksajtó, 2005 előtt mivel nincs benne részecskeszűrő, és utána lett túlbonyolítva a motor. Ez igaz?
Maga a motor/típus jó választás lenne? Érdemesebb lenne más típust, motort nézni? Megbízhatóak? Automatát vagy manuált érdemes keresni? Az autót magam használnám, nagyon maximum néha a barátnőm ülne mellettem, egy nagyobb vásárlásnál több cucc soha nem kerülne bele (Vagy 4 gumi szezononként, cserekor). A hátulsó helykínálat hidegen hagy, úgysem fogok ott utazni. Ami fontos hogy dinamikusan tudjak közlekedni, kényelmes legyen, és akárhol megtudjak vele jelenni. 22 éves vagyok, de nagyon bejön az autó hideg eleganciája.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest