Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Közeljövőben autóvásárlásra kerülne sor, és kipróbálnám a Volvót
Amit úgy nézegettem az az s60, korai évjárat. 163 lovas dízel motorral, ajánlja a szaksajtó, 2005 előtt mivel nincs benne részecskeszűrő, és utána lett túlbonyolítva a motor. Ez igaz?
Maga a motor/típus jó választás lenne? Érdemesebb lenne más típust, motort nézni? Megbízhatóak? Automatát vagy manuált érdemes keresni? Az autót magam használnám, nagyon maximum néha a barátnőm ülne mellettem, egy nagyobb vásárlásnál több cucc soha nem kerülne bele (Vagy 4 gumi szezononként, cserekor). A hátulsó helykínálat hidegen hagy, úgysem fogok ott utazni. Ami fontos hogy dinamikusan tudjak közlekedni, kényelmes legyen, és akárhol megtudjak vele jelenni. 22 éves vagyok, de nagyon bejön az autó hideg eleganciája.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó CURRUS NF11 Panther
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest