Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Így állítottam be. a haladó beállítások pedig ezek. Próbáltam kézzel is konfigurálni a fájlt, de úgy sem jó. Szerintem valamit rosszul állíthatok be, mert működnie kellene. Bár ha jól emlékszem, amíg a CC futott a routeren, nem a BB, akkor a beállítás után nem írt hibát. De azt akkor nem is ellenőriztem, hogy az IP-t frissíti-e.
Update: beállítottam újra az egészet, meg töröltem a magyar csomagokat, mert idegesített (bár ez nem hiszem, hogy befolyásolná) és kívülről indítottam el, így a logja szerint befrissült. Ha pingelem, akkor kb 2 perc után már a jó IP-t is adta vissza. Úgyhogy ez rendben van.

Akkor már csak két dolgot kell megoldanom és tökéletes lesz. Az egyik a VPN szerver befejezése, ahol a kulcsok elkészítésénél elakadtam, valamint a WOL-t, hogy a NAS-omat kívülről fel tudjam ébreszteni. Ez utóbbi a könnyebb, úgyhogy azzal folytatom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex