- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos.nagy
tag
válasz
betyarr #4062 üzenetére
Én ma/tegnap telepítettem egy TP-Link Tl-WDR3600-ra. Első nekifutásra trunkot, aztán azt még néhányszór reseteltem (valami miatt nem tudtam az extrootot létrehozni, megcsinálni rendesen. Aztán a pendrive ma reggelre meghalt, lehet csak az volt a baja. Mindegy, most működik), majd az AA-t.
Berak a gyári Fájlkiválasztós menübe, majd OK-t nyom. Ennyi volt.
Utána azért nem árt, ha ismersz legalább egy-két Linuxos dolgot, mert itt nem fogja semmi a kezed egy rm -rf /* előtt, hogy tényleg akarod-e.Egyébként igen, valószínűleg igen. Nekem annyi volt (tallóz, klikk, ok). A squassfs-est töltsd le, ezt itt, vagy egy másik topikban mondták. Mindent lehet LuCi-n keresztül intézni, csak szerintem kényelmetlen/lassú, én maradtam az sshnál. De így első ránézésre nem csináltam olyat, amit nem tudtam volna LuCi-n megcsinálni.
(najó, talán: formázni az USB-s riveokat nem biztos, hogy lehet. meg ntfs-t mountolni, bár ebben nem vagyok biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged