- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos.nagy
tag
válasz
betyarr #4062 üzenetére
Én ma/tegnap telepítettem egy TP-Link Tl-WDR3600-ra. Első nekifutásra trunkot, aztán azt még néhányszór reseteltem (valami miatt nem tudtam az extrootot létrehozni, megcsinálni rendesen. Aztán a pendrive ma reggelre meghalt, lehet csak az volt a baja. Mindegy, most működik), majd az AA-t.
Berak a gyári Fájlkiválasztós menübe, majd OK-t nyom. Ennyi volt.
Utána azért nem árt, ha ismersz legalább egy-két Linuxos dolgot, mert itt nem fogja semmi a kezed egy rm -rf /* előtt, hogy tényleg akarod-e.Egyébként igen, valószínűleg igen. Nekem annyi volt (tallóz, klikk, ok). A squassfs-est töltsd le, ezt itt, vagy egy másik topikban mondták. Mindent lehet LuCi-n keresztül intézni, csak szerintem kényelmetlen/lassú, én maradtam az sshnál. De így első ránézésre nem csináltam olyat, amit nem tudtam volna LuCi-n megcsinálni.
(najó, talán: formázni az USB-s riveokat nem biztos, hogy lehet. meg ntfs-t mountolni, bár ebben nem vagyok biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest