Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
rar fájlt alapból kitömöríti szerintem, bár nekem van fent egy unRarX nevezetű kicsi program, simán visz mindent.
közben kipróbáltam, bele tudsz nézni és ki is tudsz másolni belőle.
[ Szerkesztve ]
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
TonTomika
aktív tag
Szia!
NTFS olvasásához semmilyen progi nem kell, mert az OSX alapból lekezeli azt!
Snow leo-t használsz, vagy sima Leopardot?Ha írni akarsz NTFS-t akkor paragont ajánlom, bár az fizetős. Ha Snow Leo-d van, ahhoz van egy terminal paracs, amivel aktiválható az NTFS kezelés!
NTFS meghajtókkal viszont vigyázni kell Mac alatt, MINDEN ESETBEN dismountolni kell, különben tönkremehet az egész ntfs fájlrendszer.[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
Igen mindenképpen, sőt takarítsad le az egész NTFS3g-t!
OSX 10.6.X. alatt NTFS írás tutorial
Először is szükségünk lesz az NTFS meghajtó UUID azonosítójára, amit a Disk Utilityben fogunk találni, majd terminálba a következőket írjuk be: csak saját felelősségre!
sudo nano /etc/fstab
Itt kérni fog egy jelszót, majd...
UUID="UUID azonosító" none ntfs rw
Ha több meghajtónk van, értelem szerűen több sort kell beírni. Ezután mentsük el fstab néven, majd indítsuk újra a gépet!
Aki pedig nem szereti a terminált az INNEN letölthet egy kis programocskát, ami gyakorlatilag ugyan azt végzi el, mint a két terminál sor.
Forrás: sityak@beszmac
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Final Cut tudja használni a GPU-t munka közben?
Azt sajnos nem tudom,de a GMA950-el ugysem hiszem, hogy "messzire szaladsz".Talán az ujabbak közt lenne érdemes nézgelődnöd. Báárrr.... Az M9400 sem egy túl erős dolog,de azokba legalbb lehet RAMot gyömöszölni bőven.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
A PPC-ket én sem vágom sajnos, én is csak Google bácsit tudnám megkérdezni
Azthiszem ezekbe a Mini-kbe már passzentható 4GB memória, ami talán elég lehet. 8GB viszont csak a legújabb szériába tehető tudomásom szerint (én is nézegettem ezeket a 4GB-os modulokat, hogy tennék én ilyet az én jószágomba,de annyira drágák, hogy nem nagyon vetemedtem még rá...).
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Alex91
félisten
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Aztán ez nem megy, az nem megy persze az OSX lesz a szar, és nem az a hülye aki mezei pc-re próbálja feltenni. Persze ellehet kezdeni csereberélni a konfigot egy olyanra ami működik, de abból is inkább csak tamagocsi lesz.
Vegyen inteles mac-et, aztán ha nem jön be, vagy eladja, vagy feltesz rá 1 Windowst/Linux-ot.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DroneZ^
őstag
igazad van. csak nem mindig az ilyen bűnözőkhöz kéne igazodni, elég jólnézne ki sztem egy vékony sima egyszerű apple dizájnos táska, hatalmas alma logóval. de hát nemlehet mert megölnek érte..
régen láttam olyan 2 vállas macintosh hátizsákot, amiben volt notinak külön helye, közvetlen a hát mögött, aztán volt ilyen válaszfal, és utánna meg mindent lehetett bedobálni. bár azon is volt alma logó ha jól emlékszem. Olyat se tud senki?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most egy 128GB-os Kingston V-Series lakik benne. Le fogom cserélni, amint van lehetőségem 2db 64GB-os V+-ra, mert méretben ugy látom ez nekem elég, de a sebességen még lenne mit javitani.
Volt már korábban a Win-es asztali gépemben brutál SSD, és azóta vagyok a "szer" rabja Hihetetlen, milyen mértékben növeli a felhasználói élményt, ha ráböksz valamire, és már ott is van"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
-
Az a baj, hogy a szabályok úgy szólnak, hogy kifelé menet nyilatkoznod kell a magaddal vitt laptopról. Ők meg visszanézhetik - aztán jéé. Persze sok sikersztorit hallottam már én is.
Az iPadom behozása kapcsán eléggé utánanéztünk a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem fent volt egy YouTube5 nevű extension is, az csinált sokszor ilyet. Nem kell az, csak simán átteszem HTML5-re a Tube-ot, ugyis ugy játszik le mindent amit tud. De ha ez neked nincs fent, akkor nemszótam
Ugy gondolom lehetnek ilyen nyavajái még ezeknek az extensionoknak igy az elején,de összességében én nagyon meg vagyok elégedve az 5-ös Safarival."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
" .... ha az osx nem ismeri fel a tunert, akkor a virtuális gép sem fogja, max natív win alatt fogod tudni használni. ... "
ooouccch
PCI-os card tunerhez MAC suppport? )))-: dehogy. még a hackintos alá sincs semmmmmi .... :-/
Életérzés ))-: csak USB-s. bôvíthetôség rulzpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest