Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van ott egy alkalmazás, amit le lehet tölteni, és ha futtatod, megmondja pontosan a típust, nomeg a memóriamodulok paramétereit is
De a fő, hogy megvan.Egyébként én a 4 GB-ra szavazok, én kettőről bővítettem négyre az MBP-met, és nagyon meghálálta. Mondjuk VMware Fusiont is elég sűrűn használtam, az meg kajált rendesen

A modulokat meg a System Profiler nevű alkalmazás (ott van az Applications/Utilities alatt) meg tudja ám mondani, hogy hányan vannak.
-
varsam
őstag
A lényeg, h notebookba való SO-DIMM foglalatú RAM legyen. Azért írtam ezt a két márkát, mert ezek szinte 100% h menni fognak, nincs semmi külön Apple RAM.
Most van 1GB a gépbe (lehet hogy 2x512MB), ha e mellé betesztek még egy 2GB-os modult, akkor az elég lesz szerintem nektek. Ezzel már nyugodtan lehet böngészni, játszani, Photoshoppolni, iLife csomagot használni, bármit. -
A "fehér" MacBook sokat nem mond. Van ezeknek rendes neve és sorszáma, pl. Late 2007 (MacBook 3,1) vagy Early 2009 (MacBook 5,2)... Nem ártana ezt is kiderítened és megosztanod velünk.
Például a MacTracker segít.
-
StLui
veterán
Ezt találtam közben, akkor veszek 2 db ilyet és kész?
-
cigam
titán
oszd meg, és uralkodj. a Samsungtól letölthető az OSX-hez való driver, ha nem ismerné fel magától az osx.
-
Alex91
félisten
NAS. A rajta lévő fájlokat Samba-n (SMB), NFS-en és FTP-n keresztül is el tudjuk érni számítógépünkkel, vagy bizonyos médialejátszókkal, vagy akár egy másik NMT-vel.
Magyaran SMB-vel elerheto a popcorn akar mac-rol is. Es smb-vel a Win7-es gep is. A nyomtato mar mas kerdes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De a fő, hogy megvan.
TigerCat