Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zefír
őstag
Nem mutatja az appcleaner azt a appo-t. Mintha nem lenne fent, fogalmam nincsen hogy hol van, gondoltam manuálisan letörlöm, de nem találom; és loginnál elindul automatikusan, azt se tudom mire jó az a program. Csak Nyugdíjas (vagy Jenei) mondta hogy ő használja
Aztán észnélkül feltettem.. -
joey04
titán
erre gondoltam. tehát nem a boltban kapható telepítőre.

szóval így adhatják az új gépek mellé gyárilag lemezen a Liont nem?Leo-sok meg már most panaszkodnak, szóval nem elhanyagolható réteg. A SnowLeo meg egy 2 éves rendszer. Nehogy ne fusson jól egy 2 évesnél kicsit régebbi gépen a Lion!

-
Kommy
veterán
Time machine-t haszálom de azt csak hetente indítom el. (egyenlőre bőven elég a hetente való futtatás)
Amiről fontos lenne a mentés, azok a programok amiket fejlesztek.Az egész úgy nézne ki, hogy a dropbox mappámba csinálna egy programnév és dátum formátumu mappát és ebbe belemásolná a programot. Így meglenne a dropbox-on is a fájlok és nem kéne azzal foglalkoznom, hogy kimentsem minden este.
Eddig automatorral próbálkoztam, annyira jutottam, hogy a mappát létrehozom a megfelelő helyen, már csak a másolást kéne megoldani valahogy. De még mindenéppen próbálkozok.
-
joey04
titán
Vaklárma volt, hülyeség miatt.

Marad ez, naná, hogy marad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont lenne kérdés:
Torrentre mit érdemes használni? Windowson a µTorrent volt a nyerő, a kezelőfelület itt is tetszik, de a sebességkijelzés érdekes, alul mást jelez, mint az adott torrent sávjában. És lassabban is jönnek a cuccok. Pl az egyik sorozatom legújabb részét szedem éppen le, és az mindig maximumon jön, itt azonban nem, vagy nem mindig.

-
Nyugdíjas
nagyúr
Én nem tudom ki mit nyafajog... Volt Tigerem is, nem volt azzal se gond, de nekem egyikkel sincsen gondom. Tudni kell szerintem "jól bánni" velük, és annyi.
Sok ramot esznek a dolgok? Igen. Lehet egy picit túl sokat is,de manapság már ingyen van a memória, haladni kell a korral, nyilván nem lesz már elég a 640kB, pedig egyszer úgy volt, hogy elég lesz mindenre egy átlagfelhasználónak

Nekem 4GB van a miniben és 500MB-1GB közt van belőle folyamatosan szabadon, nem tudtam még soha telitenni, pedig tettem rá kisérletet. Ennyi szerintem dukál is egy mai gépbe.
-
TheMarci
addikt
olvass 9to5mac.com-ot, a magyarok onnan veszik át az összes cikket szinte némi késéssel, meg egy csomót kihagynak, azon kívül lifehackeren szoktak jó írások lenni almáról is néha, ha meg iphone, akkor iphoneclub.hu.
-
Nyugdíjas
nagyúr
appleblog. ennyi.
Amugy uj kézbe került a beszeljukmac nem olyan régen, valahogy ezidőben kezdett a szokásosnál is lentebb keveredni a szinvonal.
Ehhez csak zárójelben teszem hozzá, hogy kb. egy éve vagyunk állandó hirdetői az oldalnak, és ezóta egyáltalán nem válaszolnak a szerződés-meghosszabbítással kapcsolatos megkereséseinkre. Minden csak nem szimpatikus.
-
-
DroneZ^
őstag
kinyirtam a dashboardot, de nem érzek nagy változást...
torrent+zene+photoshop+msn+mozilla fut, akkor már haldoklik igencsak 1920ban a macbook
pedig friss a leó rajta
1280x720ban még nemlennének szerintem gondok, zenét is VLC-vel hallgatom hogy ne ölje annyira az erőforrást 
-
varsam
őstag
Én is utorrentet használok, szeretem, 30-50 torrent szokott futni általában, 5-6%-os procihasználat mellett (20/10Mbit/s nettel, ált. full sávszélen megy).
Nekem iStat van feltelepítve, az a tálcán mutatja többek között a fel/letöltési sebességet az adott pillanatban (sok minden mással együtt, ez is jó prog, ha szereted tudni mi zajlik éppen a gépeden)Safari meg qrva sokat eszik, Chrome kevesebbel beéri és sztem gyorsabb is.
-
varsam
őstag
1: nincs még fent a szám?

2: vmi klippet csinálj neki, akár iMovie-val fekete háttérrel, mert tudtommal csak videó fájlt lehet feltölteni
3: csinálsz egy acc-ot, vagy ha már van google acc-od, akkor azzal is be tudsz lépni
4: rámész az upload fülre, betallózod a cuccot és feltöltöd.
Sztem egyáltalán nem egy nagy ördöngősség, hogy ne tudd megcsinálni. -
Ki kell pucolni, tele van zsírral. Ha tiszta szesszel megnedvesítesz egy durvább, nem szöszölő rongyot, és jó alaposan megmasszírozod vele a trackballt, van esélye hogy kitisztul. Persze szét is lehet szedni, de mivel ragasztva van, nem lesz egy sétagalopp valószínűleg.
Amikor nekem volt mightym, direkt rendszeresen pucoltam, hogy megelőzzem ezt a bajt. Sajnos a típus gyengesége...
-
Stoto
tag
Én is magic mouse-t használok és nekem trackpad után egyáltalán nem volt csalódás. Az tény, hogy nem tud annyit mint a trackpad, max 1 és 2 ujjas mozdulatokat tud.
Ugyan van egy MagicPrefs nevű app ahol még 4 ujjas mozdulatot is be tudsz állítani, de 3 ujjal már nem tudok rajta mozdulatot csinálni, mert eltolom

Sokat programozok és hatalmas segítség az egy ujjas görgetés minden irányban. A gravity scroll hihetetlenül jól használható egy ujjal, egy kis gyakorlással nagyon jól lehet használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kellett egy pár nap, mire megszoktam, de most már nem válnék meg tőle. Bluetooth-os egeret akartam, kb. 1 hónapig keresgéltem, és nem tetszett egyik se. Nem is az, hogy nem tetszett, k***a undorítónak tartottam az összeset 
Most mondod? Megvettem volna tőled, én 14-ért vettem. Amúgy köszi!

Úgyértem méretre nagyobbra gondoltam.... Vagy talán azért láthattam így, mert túlságosan is wide?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TigerCat