Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
" ... Ferrarishoz nem de Apple emberkéhez odamennék: Figyusz egy kicsit adnátok olcsóbban és több fogyna című történettel. .... "
az apple azért ilyen drága, mert az ára miatt ugye kevesebben veszik, és ugyanakkor amit megfizetsz még a magasabb árral, az az akszluzivitás érzése, a tudat, hogy ez nem tömegcikk – már ha van alkit ez érdekel
a kettő összefügg, egymásra mutat.
és az apple ha olcsóbban adná, többet kellene gyártani, nagyobb gyártósor blabla-lala, és lehet ugyanott volna mint most bevétel szempontjából.
ha te válogatsz össze egy PC-t, ott nem pénzben, hanem tudásban fizeted meg a különbözetet, az évek alatt rádragadt tapasztalat ... utánajárás, alaplap-cpu-mem-hdd, összeszerelés, tesztelés, ha baj van, akkor ugye memteszt 48-56 órán át, telepítés, driverek, míg egy HP, Compaq, Tulip, Gateway, Acer, Apple géppel __ez van benne__ az árban
meg az apple esetébeb olyan design, hogy én nem láttam se acer, se hp, se compq - koppintást, egyre-főre csak az apple munkáiból képesek ötletet meríteni, illetve amit ő kitaposott, abba a nyomdokba belelépni.
-
<NewL>
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ferrari szalonban "figyu ha olcsóbban adnátok, több fogyna"

emberek, megszereztem a legszebb Apple terméket

580Ft-ért

nyertem az iStyle facebook oldalán egy 5K-s kupont, megrendeltem a Black Friday alkalmából -10% ...nemsok hasznot hagytam nekik
-
cigam
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Annyira tipikus ...
Nézd meghogy egy relatíve olcsó(?!) HP szerver/munkaállomás több mint 1 misi, és mégis "csak" egy dula Xenon 5530. Egy SATA-s DVD-RW meghajtót 40k-ért adnak hozzá.Ezeket nem otthoni felhasználóknak szánják, és céges szempontrendszer szerint tervezik és árazzák. A HP megteheti, hogy egy 70k-s procit 220k-ért adja.
Abszolute nem vagytok tisztában a prof.gépek árazásával, de az Apple az degeci ...
-
<NewL>
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
hát tudd meg, utánanézel és rájössz
a ferrari tulajokhoz is odamész az utcán és jólmegmondod nekik, hogy ez nem ér többet egy 4es golftól. abból is van piros, kereke is van, meg lehet vele menni ...
-
varsam
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Attól függ mire szeretnéd használni. A Mac Pro egy munkaállomás, ha a szgép nem része a munkádnak, nem függsz tőle, nem keresel vele pénzt, akkor nincs rá szükséged.
Ha egybegép kell akkor iMac (ezzel is lehet dolgozni természetesen), ha saját monitort szeretnél akkor Mac Mini.(#7202) <NewL>
úgy valahogy
-
varsam
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Igen.
Kiegészítésként annyi, hogy a Powermac már viszonylag régi széria, még nem intel processzoros (IBM Power5 procis), és az új oprendszer (Snow Leopard) már nem is megy fel rá. Az utódját Mac Pro-nak hívják. Ph teszt róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat