Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Azért adtam hozzá mivel az a géppel együtt van sajna. Meg nem használnám ki azt a havi 3gigát amit adnak hozzá, mert van itthon mobilnet, meg vezetékes net meg a az iphonehoz is van 4GB os net havonta.
A semmiért fizessek 2 éven keresztül 4 ezret? Vagyis nem a semmiért hanem egy olyan mobilnetért amit nem használok ki. Max odaadnám, valakinek aki kihasználná és így m,egérné. Én így gondoltam igazából. Megérné ha el tudnám passzolni a netet, de ha nem akkor nem érné meg nekem, így ezért szavaznék az apple bolt ajánlatára. -
Nyugdíjas
nagyúr
jaja, aszittem csak csavarhúzó kell hozzá, az azért más, mint eddig, mert akármilyen óvatos az ember a feszegetéses kinyitás során simán meg lehetett sérteni a házát a "régi" Mininek. De ahogy nézem nem lett könnyebb a dolog a HDD upgrade esetében. Sőt, mi a lófax az a fekete "ponyva" a vinyón? Nem láttam/találtam még képet, hogy leszeded, utána vissza is rakod-e... Meg ugy egyáltalán nem látom a funkcióját.

-
doc
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért nah... Én pl. "onnan" jöttem, és nekem tényleg arra volt jó a hackintosh, hogy lássam nagyon jó kis dolog lenne ez, ha stabil lenne. Na akkor vettem meg az iMacet, és azon jééé, stabil volt

Nemutolsósorban az elején megismerkedik a user a terminalba hekkelgetéssel, kextekkel miegyebekkel

-
varsam
őstag
azért kérdeztem, h milyen gépe van, lehet h pöccre felmegy rá. Én szenvedtem eleget a gépemmel, h menjen rajta, de megérte mert most szinte 100%-os, és nincs pénzem mac-re sajnos (még)
Amúgy meg Mac-re win-t vagy linuxot tenni és azt használni fő rendszernek, emberiség elleni bűntett
-
cigam
titán
Isten ezért teremtette a kapcsolós konnektorokat

Ha a fogyasztása 0,002kwh, és 24 órát sleepben van (nemigazán életszerü), akkor 0,048kwh/nap, és 1,44kwh /hónap. És ez csak a gép, feltéve hogy tényleg csak 2W-ot eszik.
A monitort, a külső tárolót, az aktív USB HUB-ot, a nyomtatót, az aktív hangfalat, meg még kitudja mi minden köthető hozzá is áramtalanítod, vagy csak a gépet? Sok kicsi sokra megy! -
-
rii
nagyúr
Már repair is volt :-/
Verifying volume “TBWD”
Performing live verification.
Checking Journaled HFS Plus volume.
Checking Extents Overflow file.
Checking Catalog file.
Checking multi-linked files.
Checking Catalog hierarchy.
Checking Extended Attributes file.
Checking volume bitmap.
Checking volume information.
The volume TBWD appears to be OK.de egy perc alatt nem lehet leellenőrizni többszáz gigát :-/
-
Zefír
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem mondom, hoyg zökkenőmentes volt,de már szalad. Jó dolog ez a TimeMachine.
Egyébként ha esetleg van magyarázat rá, azért kiváncsi vagyok miért történt az, hogy ahogy megvolt a telepités (backupból), amint először elindult a rendszer, bármi app-ot inditottam, vagy nyitottam egy System Pref.-t, egyből csontra fagyott...

Két-három ujrainditás után vigan szalad...Mi változhatott

-
biker
nagyúr
dolgoztam háztartási gép szervizben, és mikor behozták a mikrót, amiből kijött 3240db csótány, biza kib..tam a szerviz elé, hogy vigyék ahova akarják.
mi az hogy köteles a szerelő minden taknyos szarral foglalkozni?a cigifüstből egy sárgás összefüggő, vékony réteg rakódik le mindenen, amitől a lencse bizony károsodik. akár tetszik, akár nem.
-
-
Nekem nagyon gyanús, hogy semmi sem kezel USB-n SMART adatokat. Egyáltalán lehetséges ez az USB Mass Storage protokollon keresztül?
czanga: De alapjáraton mi volt a hibajelenség? Nekem is ugyanilyen gépem van, lekopogom semmi bajom vele, de azért lelki felkészülés gyanánt kíváncsi lennék.
-
rii
nagyúr
a POST-od utolsó sorában levő weboldal első link-je nem működik sajna
a másodikról meg "csak" a forrás file-okat tudtam leszedni
[M]maxwell.8
LICENSE
Makefile
maxwell.c
README[/M]Linux alá is még csak az ősídőkben fordítottam, OSX-re meg még soha ....
a harmadik meg nem'trom'mi

melyik link alatt lenne ez a prog?
-
rii
nagyúr
eddig jó volt

ha hazamegyek .... bebootolok WIN-be, és megnézem a HDSentien mit mond.
gondolom OSX alá nincs ilyen okosság ... :-/
(basszus ... most látom, hogy az uccsó két sor, az nem az "aláírás", és hogy te is ezt írtad.... úgy megszoktam már, hogy azt a részt nem "kell" elolvasni)
-
rii
nagyúr
FAT32 .. és tényéeg valami gondja van ...
First Aid failed
Disk Utility stopped verifying “......” because the following error was encountered:Filesystem verify or repair failed.
de most bent vagyk melóhelyen, ... nem tudom, nem-e akar ide tényleg most admin jogot
és FAT32-es ....
-
StLui
veterán
most egy idióta kérdés részemről: myiHome-ot a popcorn-ra kell telepíteni? mert ha igen akkor ha a mac-es verziót rakom föl akkor a win-es gépekről nem látom.
A nyomtató tipusát nem írtam, de a többi kiderült az elsőből:
"routerre van kötve egy asztali gép win7-tel"
"asztali géphez kötött nyomtatót"
Szóvl a win7-es asztali gépemhez van usb-n keresztül kötve egy Samsung ML-1210, és eddig úgy oldottuk meg, hogy a lányom pendrive-on áthozza amit nyomtatni akar.
Köszi Neked is ! -
tlac
nagyúr
Mutass egy mini kivitelű (design,méret!) otthon összerakott gépet.
ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy otthon összerakott legyen, akkor nagyon egyszerű a helyzet, mivel most már elég nagy választék az atom+ion-os mini gépekből
de ha otthon kell összerakni, akkor is meg lehet csinálni igényesen, most már elég sok gyártónak vannak itx-es házai, lehet válogatni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, de a legtobb helyen ennel dragabb... Szerintem sokat nem sporolna.
Persze, meg figyelhet, hogy most akcios, es lehet, hogy juliusban mar dragabb lesz (de lehet, hogy beszel megint valaki valami okosat) es olcsobb.

TigerCat