Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rolko
őstag
Üdv!
A Leopardom be van lassulva mostanság. Újra akarnám rakni, de van nekem itt a vinyón egy Windóz partíció is amin kb 1x voltam és össze akarom formázni. Eddig még sosem csináltam ilyet Mac-en. Mennyiben másabb mint Windózon? Meg most nézem hogy nekem Upgrade Leopard dvd-m van, ezzel egyáltalán újra tudom telepíteni?
Meg ha újra lesz "rakva", akkor az "új" iTunes nem kavarja majd meg az ájfont?
-
rolko
őstag
Hali!
aMSN-t használóktól egy kis segítséget kérnék. A probléma:Sima Leopard-ot használok (magyarul
), aMSN-en 0.98 van fent, és 1-1,5 hónapja folyamatosan elfelejti a nick nevet újraindítás után és az utónevemet írja ki.
Most már kezd eléggé idegesítő lenni a dolog.... Valaki tapasztalt már ilyet?
Meg a másik dolog hogy azt nem lehet valahogy beállítani hogy megjegyezze újraindítás után a partnerek nevét/személyes üzenetét és ne csak az e-mail cím látszódjon?
-
rolko
őstag
Üdv mesterek!
Elsődleges kijelzőnek szeretném használni a monitorom (Samsung 225MW) de sehogy se megy. Megpróbáltam ezzel a módszerrel, de miután feléled a gép, megjelenik egy pillanatra a kép a tft-n de a Mb vissza alszik...
Ötlet? -
rolko
őstag
Sziasztok!
Megéri az árát ez a gép? X3100-es Intel vga van benne.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor nem lesz rajta semmi. Akkor hogy is van ez?
akkor már leszednék egy Hó Leót, vagy az "ilyen verziókat" nem ajánljátok?
hát no comment... 

Most már kezd eléggé idegesítő lenni a dolog.... Valaki tapasztalt már ilyet?
TigerCat