Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
De win alatt használná

Mivel akarod a fotókat leszedni? Milyen (fényképező)géped van?
Azért kérdem, mert 2féle módon csatlakozhat a géphez. (UMS ill. MSC eszközként)
Az a különbség köztük, hogy az egyik eszköz sima meghajtóként látszik (UMS) (pl. a finderben is megjelnik mint külső meghajtó). A másikhoz viszont csak az őt támogató programján keresztül (MSC) éred el az adatokat. Ez utóbbira egy nagyszerü megoldás a DoubleTwist, vagy egy kártyaolvasó. -
biker
nagyúr
alatta egy sorral: betűsímítás stílusa: gyenge, erős, szabványos TFT, szabványos CRT
a CRT és a gyenge elég lesz neked.de ha igazán szögletes betű fetisiszta vagy: akkor parancssori mód, és nem zavar se az élsímítás, se a háttérkép

őszintén, miért jó kockás betűt nézegetni?
-
biker
nagyúr
olyan, mint a cleartype, bár a cleartype és a mac féle közt 1:10 a kontraszt diffi

a clear szerintem kicsit olyan, mintha életlen lenne, míg ez nem életlen.bár elsőre nekem is szokatlan volt randa rücskös betűk helyett ezt nézni, de megszoktam

és én a saját monitoromon is "lágyra" állítom a képet, és csak képszerkesztés esetén állítom át rendesre, hogy ne mindig égesse ki a szemem a fehér fény.
ilyenkor kicsit melegebb a sárga, és a fényerő -30%-al segít.lehet, hogy ott is ez volt?
-
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!

TigerCat