Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Miert jo a Mac? ez egy osszetett kerdes. A teljesitmeny szintugy. Meg attol is fugg kit kerdezel meg. En nem feltetlenul a tiszta teljesitmenye miatt valasztanam. Engem eloszor az Oprendszer fogott meg, es most igy joval tobb tapasztalat utan az, hogy meg egyszer sem kellett (miota megvan: april 3) berhelni, hogy valamit megcsinaljon, es semmi nem allitodott el magatol, es egyszeruen megy. Jo erzes vele dolgozni (sok PC-s meg ugyanezt el tudja mondani biztos a sajat rendszererol, de en meg eloben nem talalkoztam ilyennel).
Ha kivancsi vagy, sztem meger egy kiprobalast, viszont fontos hogy te probalgasd, ne azt nezd hogy valaki vmit csinal, es az sem art ha van meletted egy ember aki ert hozza, es tudsz tole kerdezni (elkerulendo a tudatlansagbol fakado nemtudom ill. nemtudja valaszokat)
Vannak meg olyan aprosagok is, hogy pl az oprendszer nem lassul be attol hogy ha egyre tobb minden van fenn a gepen (nincsen registry), az install/uninstall a legtobb esetben annyi, hogy valamit bemasolsz valahova ill. letorlod (egy feltett programot barmikor barhova move-olhatsz a gepeden), magatol defregmental, szinte realtime-ban keres a vinyon, nincsenek befagyott ablakok ha egy program nagyon dolgozik, stb stb...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat