- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Na, a helyzet a következő.
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Természetesen nem fut Os X Dual Opteron vagy Xeon konfiguráción. Arra értettem, ha írnának egy olyan vűltozatot. Bővebben: link Itten főleg olyan progikkal tesztelnek amire a Mac-et főleg használják. Egy Dual 2.5 Ghz Powermac árából 3 Dual xeon 2.4 Ghz gépet lehet összeállítani. Még jó, hogy bizonyos esetekben 2x gyorsabb a G5 ennyiért. Ezek eléggé kiválogatott alkalmazások. Ezt a lapot olvasva belátom kicsit erős kijlentés volt tényleg.
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
Egyébként nagy Mac fan vagyok, de egyszerűen nem tudok ''beájulni'' vakon dolgoktól. iMac G5 1.8 20'' ha annyiba kerülnenmint USA-ban akkor killer videovágó gép lenne otthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
TigerCat