- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Ismét megkérdezem hátha látja valaki aki tud segíteni.
Olyan appot keresek macre amivel jelszóval lehet védeni egy programot, és ingyenes. Találtam több félét de mind fizetős, annyit szeretnék csak hogy ne nyúlhasson más a munkahelyemen az egyetlen programhoz ahova saját accal vagyok belépve, minden más elérhető kell maradjon.
Az egyik app jó lett volna, de nem lehetett megoldani hogy ha valaki véletlenül megnyitja de nem tudja a jelszót vissza tudjon menni, tehát csak egy force restart vagy a jelszó beírása volt a megoldás, ami elég barbár
Köszi
-
Ha már itt vagyok megkérdezem hogy mennyire ajánlott frissíteni Montereyről a legújabb os-re? Nekem nincs gondom, de vajon az új os nem tudja jobban hasznosítani az m1 chipeket a videó vágó programoknál?
Nem szoktak frissítgetni ha nincs gond, de nagyon szar látni hogy alig használ valamit abból a rengeteg magból, pedig nem megy mindig szépen a videó lejátszás.
Szóval az OS nek lehet köze ahhoz hogy a programok mennyire jól használják ki a teljesítményt, vagy minden programot külön frissítve kell inkább várjam a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest