Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Mint irtam, nagyon zavar engem a kijelzője sajnos. Nem nagyon használom ki ugysem mostanság. Elég lesz nekem az új mini...
De még csak gondolat szinten fogalmazódott meg bennem a dolog egyelőre... -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Handrásék rendesek ez így van (XMS). Én is náluk vettem anno az iMac-et.
-
Neil Watts
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az a baj, hogy most rögtön nem megoldható.

Viszont egy biztos: iStylet NE (Elnézést kérek mindazoktól akik esetleg ott dolgoznak, de ez elrettentő példa, azt mondják ,hogy az XMS-ben nagyon rendes a banda egyébként) -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
a kifutó 24"-osat vedd meg, amíg el nem kapkodják az összeset és tegyél bele 4 GB RAM-ot. Ugyan kisebb a vinyója, de a VGA _sokkal_ erősebb, mint egy 9400M. Ilyen gépem volt fél évig, higgy nekem

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szerintem untig elég lehet akkor neked ez a megoldás...
Majd veszel mellé valami jó monitort idővel, ahogy mondod.
Esetleg ha aktuális lesz, szólj, és beszélhetünk az én gépemről is, mert ajszem én lecserélem egy Mini-re, ha ugy adódik a helyzet. -
Neil Watts
veterán
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
"Megint más kérdés, hogy ha nem jelennek meg munkáid nyomtatásban"
Nem fog megjelenni nyomtatásban (még)

Asszem' majd bemegyek a XMS-be vagy az iStyleba, aztán meglátjuk.
A 24"-osat nagyon nem az Én pénztárcámnak szabták, úgyhogy lehet, hog majd veszek 20" mellé (majd ha már teljesen élesben, komolyan csinálom) valami 20-24"-os Dellt szvsz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Azt kell sajnos, hogy mondjam, hogy TN-esek közül sem egy túl jó darab a kijelzője sajnos. Nekem ezért is van mellette egy S-IPS-es monitor, mert ez igy alkalmatlan komoly munkára.
Megint más kérdés, hogy ha nem jelennek meg munkáid nyomtatásban, sosem fogsz rájönni, hogy mennyire rossz a kijelzője, mert a webes dolgokat az emberek 90%-a ugyanilyen, vagy rosszabb monitorokon nézi.
Persze ezt felülbírálhatják az egyéni igények, pl. én nem angyon szeretek TN-es monitor előtt ülni...
Annyira zavar, hogy emiatt fontolgatom egy új mini beszerzését két monitorral... De egyelőre nem nagyon van erre keretem.Aztán persze lehet téged nem fog ennyire zavarni. Nézd meg, ahogy te is mondod, aztán akkor minden kiderül.
Még ami személyes tapasztalat, hogy sajnos kalibrálni sem nagyon lehet ezt a kijelzőt... Több okból sem. Glossy is, meg RGB-t sem lehet rajta ugyi hardveresen állitni

-
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hat... A regi MVA paneles Samsungomnak jobb a kepe
. Foleg a betekintesi szogei csapnivaloak. Meg a TN panelesek kozott is igen gyatra. Profi grafikai munkara szerintem nem alkalmas. A tobbire elmegy, de szamomra kicsit csalodas volt. -
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ezt neked kell eldontened
. -
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ja, TN-es.
-
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha van ra penz, akkor 24"-os, kiveve, ha a jatek fontos szempont!
-
Alex91
félisten
Az. Valoszinuleg a 2600-ast is siman meg lehet fektetni... Bar kivancsi vagyok, hogy ez mily gyakran jon elo, es ugyan mennyire zavaro... (Mondjuk en ilyet nem igazan tapasztaltam, bar teny, hogy dokra nem igazan szoktam lekuldeni ablakot. iTunes mondjuk CowerFlow-ban neha szetesik, olyankor lassunak is erzem az exposet...)
-
joey04
titán
2 ok miatt:
-A 2400as régi imac pl (nagyon) néha beröccent a sima rendszer animációk alatt is.2600nál ilyet nem láttam.Tehát ha érezhető lesz a GPU rásegítés akkor otthoni felhasználásra pont elég lesz.Ellenkező esetben kell a 9400 vagy a 2600.
-A másik ok (9400 vagy 2600) pusztán annyi, hogy hosszabb távon melyik éri meg, snow leopard alatt melyik teljesít jobban. -
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Akko igy jartal...
-
joey04
titán
a 2600 snow leo alatt is jobban fog teljesíteni mint a 9400?
-
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
250k-ert megvenni a legkisebb 20"-ost, azonnal!

-
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem valoszinu, hogy addigra meg marad belole, szerintem...
A legnagyobb mini meg nem eri meg az arat...
Az ujat lehet 4 GB-ig boviteni. -
tlac
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
majd ha megjelenik a végleges 10.5.7, akkor valószínűleg jobb lesz
-
Alex91
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Csapj le ra, mert el fog fogyni!
-
tlac
nagyúr
hd4870 olcsóbban mac pro-ba: [link]
-
Neil Watts
veterán
Szerintetek még meddig kap az XMS és az iStyle a régebbi 20"-os 2.4-e és 2.66 GHZ-es modellekből?

-
joey04
titán
index féle teljesítmény teszt
-
Gergő_
őstag
Itt teszem fel a kérdést biztosan tudjátok a választ
PC-vel lehet használni usb-s maces billentyűzetet? -
tlac
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
tényleg firefox alatt homályosabbak a betűk
lehet ezzel vmit kezdeni? -
Alex91
félisten
Valamivel gyorsabb, mint az iMac-em
. Ez jo frissites a Mininek. Minden benne van, mint az uj iMac-ben, csak kicsit gyengebb CPU, HDD, meg max. 4 GB Ram. De egyebkent 5 USB (tobb, mint iMac), FW800, ket display csatlakoztatas, n-es WiFi...
Csak az arfolyam ne lenne ilyen xar... -
Szurk
csendes tag
Heliho.
Lattam hogy kijott egy par uj IMac es lenne egy olyen kerdesem hogy:
szerintetek melyik videokartya jobb?-NVIDIA GeForce 9400M
vagy
-ATI Radeon HD 2600 Pro 256MB
elore is koszi
udv
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
A volt barátnőm szeretne egy G3-as ibookot venni, szerintetek a Photoshop CS2-CS3 elfogadhatóan szaladna rajta? Kb 800-as proci, 512b memória lenne benne.
Köfi.

-
Badb0y
addikt
Tud valaki macbook pro, air, sima macbook-hoz magyar billentyűzetet ? Ha igen, akkor püz légyszi.
-
DroneZ^
őstag
látom az uj macpro-ban ati 4870 is lesz.. vajon lesz valaha mac driver 4870 x2.höz?

-
passatgt
aktív tag
Új mini, imac, pro

-
DroneZ^
őstag
Rákötöttem egy MacBook-ra egy LCD monitort. Valaki eltudja magyarázni, hogy hogyan kell megcsinálni, hogy miután összecsukom a notebook-ot, mégse kapcsolja le a rákötött monitort, és hogy csak az a monitor működjön?
-
Takhanto
őstag
Ehh,nyugdíjas,bezárták a hackintosh fórumot. Megállt az élet

-
xedos
addikt
-
rii
nagyúr
helzzz
melyik mehet os/x alatt?
MSI US54SE II
ASUS WL-160W
SMC WUSB-GUSB-s wifi adapter
-
Szurk
csendes tag
Hali.
Nagy hulye kerdesem lenne
. Legujabb IMac-ekre peldaul ratudok tenni win xp -t vagy vistat? 
-
Nyugdíjas
nagyúr
Butus kérdés lesz

DE: BootCamp az abszolút biztonságos? Tehát ha van nekem egy működő OSx-em, azt mekkora valószinüséggel fogja hazavágni a win telepités? NEm áldoznám be a rendszert egy win-ért, amit kb. havonta 2x használnék CS-zni... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Takhanto
üzenetére
Olyan kis aranyosan kéred, szóval parancsolj:
Terminalba kell pötyögni mindössze.
Először ezt:ifconfig en1 | grep ether
Erre kiköpi a MacAddressedet.
Felirod valahova.Utána gyakorlatilag bármi hexadecimális számsor lehet a MAC-ed. Biztosan van a neten erre generátor. De gondolom eleve valami előre meghatározottra akarod változtatni.
Ezt kell beirnod a terminalba:
sudo ifconfig en1 ether 00:e2:e3:e4:e5:e6
Nyilván a MAC helyére te majd azt irod, amire akarod változtatni.
Aztán visszaellenőrzöd az első lépéssel, hogy helyes-e.Mondjuk azt nemtudom hogy fogsz rájönni melyik hálózati ezsközöd milyen néven fut. Gondolom elgalbbis az en1 itt az egyiket jelöli,de gondolom van en2 is.
Enynit tudtam tenni, hogy leferditettem, mi áll ot. Mondjuk veri bézik inglis volt, szerintem ment volna a webforditónak is,de mindig kiküzdöd tőlem ezeket a fordításokat, szóval már emgy
-
tlac
nagyúr
Hát... az nvidia vga az valószínű, az atom proci viszont nem...
igen, lehet csak pletyka
A quicktime az használja... ha mkv konténerre gondoltől az kérdéses...
nem gondoltam semmire, inkább csak általánosságban kérdeztem

Én viszont a PLEX-et használom, ez viszi az 1080p-s mkv-t a mini 1.83-as procijával...
plex-ről már én is olvastam szépeket, hogy az tudja több szálon lejátszani a filmeket
viszont ha nem htpc-s használatra kell, akkor nagyon kényelmetlen, jobb lenne ha lenne csak egy egyszerű lejátszó része -
xedos
addikt
A régi programjaidat tudod futtatni más oprendszer alatt???
Többségében minden progidra találsz OSX-es megfelelőt...
Ugyanúgy fognak futni a játékok, mint egy ugyanilyen paraméterű notebookon.
Magyarán futnak, de nem max febontásban és részletességgel...Filmek? viccelsz??? azok nem futnak rajta... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 5900XT // 32GB 3200MHZ // RTX 3070 8GB //512GB GEN4
- Mac mini Mid-2011 ( i7, 8GB, 500GB HDD )
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6x kellett bejelentkeznem. 

Még bugos!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TigerCat