Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
StLui
veterán
válasz
Takhanto
üzenetére
egy médialejátszó kütyü saját vinyo-val (ez spec 1TB-tal) én még addig sem jutottam hogy win7-es gépről kezelni tudjam hálózatban, nemhogy egy mac lássa

vista-s notival tudtam, valami linuxos particiót win számára láthatóvá tevő fájl segítségével, usb-n keresztül fájlokat rakosgatni, de jó lenne ha mindannyian hálón át látnánk egymást
tudom ennek egy része már nem ide tartozik -
biker
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Takhanto
üzenetére
Olyan kis aranyosan kéred, szóval parancsolj:
Terminalba kell pötyögni mindössze.
Először ezt:ifconfig en1 | grep ether
Erre kiköpi a MacAddressedet.
Felirod valahova.Utána gyakorlatilag bármi hexadecimális számsor lehet a MAC-ed. Biztosan van a neten erre generátor. De gondolom eleve valami előre meghatározottra akarod változtatni.
Ezt kell beirnod a terminalba:
sudo ifconfig en1 ether 00:e2:e3:e4:e5:e6
Nyilván a MAC helyére te majd azt irod, amire akarod változtatni.
Aztán visszaellenőrzöd az első lépéssel, hogy helyes-e.Mondjuk azt nemtudom hogy fogsz rájönni melyik hálózati ezsközöd milyen néven fut. Gondolom elgalbbis az en1 itt az egyiket jelöli,de gondolom van en2 is.
Enynit tudtam tenni, hogy leferditettem, mi áll ot. Mondjuk veri bézik inglis volt, szerintem ment volna a webforditónak is,de mindig kiküzdöd tőlem ezeket a fordításokat, szóval már emgy
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Takhanto
üzenetére
Nem kell ide app. Parancsolj.
Jah, egyébként csak gugliztam , és kb. ez volt a második találat. Csak hogy máskor neked is gyorsabban menjen

-
biker
nagyúr
válasz
Takhanto
üzenetére
system preferences, displays (bármily hihetetlen
)
ott vannak felsorolva a felbontásokat, amit enged.ha nem tetszik, akkor mellette ott van a detect displays, ahol felismerteted, milyen képernyőd van.
ismét kérdezem: milyen képernyőd van, milyen kábellel és milyen átalakítón át?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ill. az ingyenes

TigerCat