- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
amikor elsos voltam
hozzank 2 olyan okoska is jart akik mar tudak valamennyire olvasni,meg irni is
pffffffff de szar volt
NEVETSEGESmeg van valami modszer is; volt a tv ben amivel 3eves gyereket is meglehet tanitani olvasni,meg idegen nyelvre roid ido alatt
asszem azt hasznlja ki hogy akkor meg nagyon fogekony az agy -
1010
őstag
válasz
Paarthurnax #4023 üzenetére
nevetseges hogy valahol meg ezt hasznaljak,en egyszeruen nem tennem amr bele az eszkozokbe,mindenkenk jol felfogott erdeke lenne
aki tudod olvasni,kb 6eves az mar siman feltori -
1010
őstag
hali
usb rol akarom feltenn a snow leopardot,
de a az eslo ujrainditas utan nem latja a bootmanuben a pendriveot a gep csak a hdd-t
hiba nyomok altot nem mutatja hogy ott lenne -
1010
őstag
válasz
Nyugdíjas #3491 üzenetére
azt hitted mi hogy a machintosh rendszeru szamitogepek hankelto egysege is olyan gyatra putri igenytelen mint a pc kb ben levo tragyale?
elnemtudod kepzelni milyen szepen szol egy powerbook g4
de a muanyag macbook is nagyon jo le alazza az osszes pc muanyag noti hangjat -
1010
őstag
válasz
mimi_bacsi #3460 üzenetére
kerhetni kerheted de itt a legtobb ember magaval torodik
mit szeretnel tudni?
-
1010
őstag
válasz
Don Vittorio #3437 üzenetére
200 nagyon sok
nekem 160ert kinaltak quad G5 ot de akkor megvettem az inteles mac notit -
1010
őstag
válasz
Pisztillus #3419 üzenetére
az utobbi evek egy legstilusosabb termeke volt a fekete macbook
tul volt arazva de akkor is,nem tom most mer nincs nekik fekete notijuk -
1010
őstag
jaaaj de szep
miert nincs mar fekete macbook[link]
-
1010
őstag
talaltam egy programot a neve crossover
csak inteles
winfos programokat lehet vele futtatni osx alol,
ez nem virtual pc!exe elinditja es kesz,
gta vice city is elnditottam vele,a macbook video karesz kepssegeihez merten,szepen elindult a jatek -
1010
őstag
apache szervert hol tudom bekapocsolni
kene hasznalni egy picit -
1010
őstag
ha kette particionalom a lemezem es 2 rendszert teszek fel akkor kesobb az egyik particiot be tudom olvasztani a masikba?
pl meghagyom a leopardot de a tigert particival eggyut kitorlom -
1010
őstag
probalta valaki az uj ilife 09et?
az arcfelismero resznel forog egy nyil korbe korbe most akkor keresi az arcokat?ha oda megyek akkor azt irja adjak hozza
de nem tudom a nyil mit jelez
kozel 3ezer kepem vanlehet vegig nezi
-
-
1010
őstag
egy olyan filet hogy lehet kitorolni amit az osx nem enged elvielg emrt o szrinte azt hasznalja
-
1010
őstag
te elkezdeted magyarazni hogy a kis hangakrtyat biztos nem hozzak be annyiert,de igen,
engem nem erekel te hany millaert hozol be mit.En kifizttem 1500penzt es itt a csomag amerikabol.Nem kell nekem mutogatni egy ciges szallitas teljesen mas mint egy magan.A dpd az ok.GLS re emg azt irsz amit akarsz. -
1010
őstag
en nem fikaztam se ijot se senkit,leirtam mik a tenyek,
ha gondja majd megirja, egyik kersekedo se mondott semmit,
vajon mer?
kulfoldrol olcsobb a mac es a kiegeszitok,ez teny,itthon is lehetne ennyi nem kell hazudozni mindefele szarsagotes latom tisztaban vagy az ebay es arakkal teged is jol at lehet vagni
15k baszki hol elsz te
gls 7500 .mi 7500?
tudod mi, egy macbook az volt 8000ezer dpd vel nem egy vacak kis doboz,nagyon elvagy tevedve vagy csunyan atvernek rendszersen.azt mar meg se merem kerdezni szted kinabol mennyi egy boritek meretu csomag
-
1010
őstag
meiek az a progi ami dash board ban,mutatja proci es ventik terheleset?
-
1010
őstag
válasz
Ombuds Mann #3240 üzenetére
milliárdszor rendeltem.
nézd meg melyik országból jön,
csak paypal al fizess mert csak az adja vissza pénzed a ha baj van.
angol nyelvtudás közepes szinten.
ha union kivülről rendelsz akkkor vámot kell fizetni.
de europa elég nagy -
1010
őstag
válasz
Ombuds Mann #3232 üzenetére
ebay-t érdemes nézni sok jó darab van ott is
-
1010
őstag
válasz
Kalandor #3226 üzenetére
jó az a mini 5400rpm
powerbookba 4200rpm van az még pata
szal nem gaz annyira
7200meg rongyrazas enyi erővel 15000rpm alatt nem élet az élet
igaz külön vezérlő keresz kell hozza de biztos van aki nem tud aludni rendesen ha nincs meg a 48000rpm egy este.
steve jobs se tudott aludni nem is evett le is fogyott szegény,
aztán rájött a megoldasra,kiiktatta azt a k*va rpmet, mostmar ssd vel is kérhető a macbookpro de lehet tenni a minibe isszal akkor veszel egy minit,lecuppandod a tetejét 200as disk bele,és szép az élet,élvezed a vírus mentességet,az iphotot meg a sakkot
-
1010
őstag
válasz
Kalandor #3223 üzenetére
jaaaj annyira nem lesz gáz
tedd bele a vinyot nyugodtan,
gondolom nem profi felhasználásra kell?
akkor meg mindegy. 200giga az csak 200giga
a kisebbik mini pedig 3giga ramig bővithető nemhivtalosanlegroszabb ar érték arany hát persze
mivel az apple nek eléggé kilóg a stílusábol az a gép.egy olcsó almalogosdoboz. -
1010
őstag
válasz
Kalandor #3220 üzenetére
adjad neki a ramot rendesen ne sajnáld.vinyohoz meg vennek inkkáb egy firewire disket ami tisztán arról kapja az áldást,nincs külön áram dugasz.
nyugodtan vedd a kisebbet ha úgy jössz ki jobban,csak nézd meg az alaktrészeket szereti-e a mac
[link]
itt a video hogytudod szétszedi a minit,elvielg nincs gari vesztés,
ez egy profi oldal itt ami alktrészt listáznak az tuti jó hozzá,itt kinézed és ebyen megveszed olcsón,én ezt csináltam.
felbontást megbirnai kell pláne ha 4gigia ramod van
-
1010
őstag
1milla az uj noti
13n nal kisebb meg eleg putri lenne apple gepnek
az embrek nem ertik meg
az apple nem olcsó putri cég,nem teszko,nem olcso es kesz apple baszki nem teszko -
1010
őstag
megrkezett az új macbook
2,9 c2d2
8giga ram ddr3
6mb l2 kes
320gb
2 video karesz
8óras aksi a 9400m karesszal elvilegiszonyat draga az mar biztos.sztem nem éri meg csak aki tényleg ezzel keresi a pénzt.
és sztem az egész ami napban az itunes drm free a legnagyobb dolog
végre,barmilyen putri mp3 ra lehet ezentul a zenet és videokat tanni,nincs többe eszköz függes és 256k
ezen kivül ilife és iwork is frissült,iwork az eg profi cucc azért azt szögezzük le,de végre drm free itunes
-
1010
őstag
válasz
Neil Watts #3208 üzenetére
macet jatekra venni elve nem erdemes
-
1010
őstag
válasz
Kalandor #3205 üzenetére
ja itt errol volt szo,en itt kizarolag otthoni hasznalatra gondolok ilyenkor,
mi is itthon vettuk a gepeket az irodaba,
az meg a masik ha valaki tenyleg azzal kersi penzt es a gep folyamatosan behozza az arat idorol idore akkor nem is ertem,meg hitlet is lehet folvenni akkor -
1010
őstag
válasz
Neil Watts #3197 üzenetére
angol es nemet ebay en rendes aron adjak mac gepekt,
fel ev mukva vagy mikor venni akarod is igy lesz,szallitas meg 500ezer ft,ertikbiztositas se 100milliio,
ami itthon 360azer az onnan szalitassal 280.
garancia is van.vamot meg hadjuk mar unio van -
1010
őstag
sztem xerox 3117 jo mac hez
na viccet felre teve
apple.com oldalan van egy rakat nyomtato,szines lezer is
ezek tobbsege itthon is kaphato szal azok tuti jo mac hez.
ja es gyarto oldala,
hp es canon ezek jok mac hez ez a ket ceg szinte osszes termeke mac combatiblis,fenykepezo,szkenner,nyomtato -
1010
őstag
jo es asbba hol kell belepni mert jol edugtak azt a funkciot hogy megvaghatod a felvetlet mert nem kinalgatja magat sehol,pedigm egy osx es prignal 3mp nel nem tarhat tovabb hogy megtalad,de itt semmi ilyen nincs/megnztem nem lehet csak mpeg1 es 2 be felvenni,talan nem veletlen
nekem eddig nem volt bajom ezzel
es az apple! dvd studio prp 3 se akarja iportalni az az mpeg fielt amit az eye tv keszit,
kiszedtem a csomngbol a sima mpeg fiet es kiirja hogy ez szar....kb ezt hogy az nem kompatibilis bla bla meg a szoaksos,akko mi a turba csinaljam msot mar marhara zavar a angy apple a pro pro,a professzionalista,meg az elvonal de egy sima mpeg2fielt nem elhet szekeszteni -
-
1010
őstag
jo most ez engem annyira nem erdekel
en mpeg2 akarok vagni es abba menteni
nem fogok itt orakat konvertalgatni,mivel arra van procis segitseg erre a szar mpeg2 re amiben csak kulcskocka van, h264 meg senkit nem erdkel mindeki youtobozik,meg mpeg2vesz fel a tv rol szal ennyi -
1010
őstag
milyen progival lehet mpeg fielokat szerkeszteni? a nagy imovie es final cut se tud megnyitni egy sima mpeg2 videot,ez valami botrany
-
1010
őstag
12k a nyomi
7k utan gyartva a toner
most neztem meg,hogy pontosak legyunk.
es jol nyomtat nincs vele semmi gond minosegileg,
ja igen es ra van irva hogy LINUX driver,
szal ezert is gondoltam,meg eleve winfos gepre lett veve,szoba se jott hogy egy noti melle lesz csapva,csak kivancsi voltam,hogy mit kezd vele.
aztan furcsa volt hogy nem megy,de megis van valamifele megoldas.meg amit en nyomtatok egy evben arra meg ez is sok.
talan leopard al; megy rendesen,
hulye xerox,hogy nem irnak egy osx drivert,szemetek -
1010
őstag
winfos ba megvan osztva egy nyomtato hogy tuduom elerni ohgy os x is lassa?
-
1010
őstag
a maximalis rambovites a mac embe
ez 2giga ddr1 333mhz et jelent20k lenne
most van 1giga
kivancsi lennek futna e a 720p hd
-
1010
őstag
válasz
Nyugdíjas #3136 üzenetére
ott van hogy where to buy arra ra nyomsz es kaid egy svajci oldalt ahonnan lehet rendelni
szallitanak ide is szepen megvan csinalva.asysoft
probald
05 es 06 ezek meg talan de lehet mar ezek se
g3 az nagyon gyenguska
en kepnezegetonek a xee nevu progit hasznalom,valahogy elsebbek a kepek es gyorsabb is.es firefox vagy operajaja ram
g4 esekbe az a jo ha rendesen fel pakolod akkor meg 720p filemt is tudsz vele nezni -
1010
őstag
amirol te irsz az az osx feltort valtozata amit barmilyen, meg amd pc re is fel lehet tenni.ugynis az osx lefutatt egy teszet midnen inditaskor hogy a processzort az apple adte e el,megnezi az alaplap tipusat,szal ez egyaltaln nem igaz hogy csak valogatas kerdese.ennel ez tobb.
egyebkent ennek az efix nek elvielg az lenne a lenyege a keszitok szerint hogy,nagyobb,illetve ugyankkora de inakbb megiskcsak nagyobb performaszot
hozz ki mint a mac pro,kevesebb penzbol,vagy legalabbis tobbetna most a mostani mac pro 16giga ramot kezel.
4video kartyat, 5tera vinyot,es magas az osszeszerelesi minosege,a haznak csvar mentes,minden letisztult,evekkel lehdja a pc ket.minden estre erdekes dolog,
minihez meg annyit hogy abban egy putri ocska integralt video kartya van,amit en osszeirtam,azon leglabb lehet jasztani normalis minosegben.es az ara is kevesebb egy mininel.
-
1010
őstag
apam!
128ezer egy mac clon
osszeszamoltam a legdragabb alkatresz az usb-s efi-x ami mac et csinal a pc bol
ez egy 43ezer ft os usb kartya amin van egy efi es a szukseges dolgok
lenyege hogy bolti osx leopard dvd be a gepbe es felmaszik a leo mintha egy mac lenne
nem kell tores semmi,jonnek az updatek minden fasza.
csak nehany alaplappal muxik es van egy lista az alkatreszekrol amiket elfogad,leven hogy
az igazi mac is ilyenekt hasznal.
amit en szamoltam ossze abban
hd 2600xt
2,5 core 2 dou
2gb samsung ddr 800
200gb sata sasmsung
csiftek tap
gigabyte alap lap
meg valami satas dvd iro
es a 43ezres efix
monitor nincs az arban es apple bill es eger sea vege tft eger bill
olyan 180k lenneerdekes
-
1010
őstag
nemeteknek szep mikulas lesz
dec 6 nyilik naluk 1 szem apple storenalunk meg ember sincs eleg feltolteni a genius bart+ipod bar
-
1010
őstag
válasz
asysoft #3106 üzenetére
10gigas vinyo akkor tenyleg hagyd,
jatekok szoktak meg kerni a classicot
nem is olyan rosszak is....jaaaj sok hulye meg a biztatas,tegyel g4 re elopardot mindenfelekeppen emgeri,blablaba
suket duma,belassitja,max ha nagyon kell valami uj funkcio,apple mail 3.0meg ilyenek,hadjuk mar,szegeny mac mini,egy 24"imac mellett valoban senki.e bayen meg lehet venni olcsoert apple egeret es billt,persze angol,
a maggya bill 13k hozza,neten emg van 4ert is szep fekete asszem az pont imac hez adtak regen -
1010
őstag
válasz
asysoft #3104 üzenetére
tigert tegyel,azt kell
es winfos bill meg ne hasznalj mac el mert nem felel meg egy gomb se az almanak,meg egyebkent is kicsit gaz
OS9meg ne szedd le mert akkor nem lesz classic kornyezet tigerben,
tiger lemezen ott vna a disk utility az utility menuben mikor elindul egy os X telpites azt emgnyitod es csinalsz egy particiot a a tigernek
a lemezfenn marado egesz resze mehet neki os 9tobbe ugyse hasznalod mert a tiger majd visszanyul bele ha classic kell -
1010
őstag
feltettem a tigert de most csak az jon be inditaskor,
hogy lehet visszavaltani leopard ra? -
1010
őstag
udv,
megoldhato,hogy a leopard melle feltegyek egy tigert es bootolaskor dontom el milyiket inditom? -
1010
őstag
azert ez eleg durva hasonlitgatas,
fles meg elve rossz barhol ami powerpc
quad g5 talan mar elviszisteve elszurta az egeszet,g5ot nem elhet notiba tenni,tok gaz a csavo,csinaltatott volna egy mobil g5procit vagy nevezze g6
de siman jo lett volna,
itnel olcso,tobb marad apple nel,
4-5x gyorsabb
persze mert nem adtak ki jobbat powerpc ben,
pedig emg ma is az lenne ha steve agya nem zokken meg,vagy nem csuszik a boritek -
1010
őstag
nokianal valaki latott egy mac et es rajott hogy az is szamitogep
-
1010
őstag
hogy lehet az hogy egy 2006 os iamcet bontatlankent arulnak
lehetseges ez,valakinel ott rohad 2eve es nem tudja eladni
mig igy is sokatt ker erte de akkor is -
1010
őstag
mennyire futnak a jatekok a macbook csodas intel grafikus chip el?
720p mkv gondolom nem ugy neki a core 2dou val
es vajona full hd,
arra gondolok ha van egy full hd kameram akkor az azzal keszult felveteleket megtudom e szerkeszteni rajt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!