- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroneZ^ #5298 üzenetére
Érdekesmód nekem minden megy az update óta 64-bites Win7-en is. Biztos, hogy az ahhoz való update-et szedted le?
Az almajel meg gondolom hiányzik a betűtípusból, nem tudom mit lehet vele tenni.
Gyanítom egy négyzetet látsz négy számjeggyel - hiányzó Unicode karakter... -
-
DroneZ^
őstag
Folyton nem megy a hangkártya macbookon windows alatt. Mikor felrakom, utánna azonnal szól, de amint újrainditom a gépet, az eszközkezelöben ilyen kis sárga háromszög a közepén felkiátójellel jelenik meg a hardver neve: " Cirrus Logic CS4206A (AB 01) ".
Ilyet még életemben nemláttam. Működik a driver de reset után meg kihal.Hibakód: 10. Az eszköz nem inditható el.
0. hely (Belső High Definition Audio-busz) - > Mindig ezt a HDA-t erölteti a windows, nemtudom miért, pedig ez nem Realtek. Eltávolitom, ujrarakom, megint van hang. Ujrainditom és eltávolitás után folyton High Definition Audioként telepiti, működöképesnek érzékeli, de viszont azzal a driverrel nem szól.
-
DroneZ^
őstag
Amúgy ha 1oo%-ra feltöltődött a noti, és már zölden világit a tápcsati, akkor csak tápról kapja az áramot, vagy folyamatosan aksin keresztül?
Gyakran használom asztalnál a notit, tartósabb ideig. Meglehet oldani valahogy, hogy az aksit kerülje ki és csak a tápról menjen, hogy ne használjam el az aksit feleslegesen? Unibody-m van
-
válasz
DroneZ^ #5282 üzenetére
Szerintem ha veszel egy second skin jellegű tokot (vékony jól kinéző tok kipipálva), majd rárakod a géphez csomagolt Apple matricát, meg is van egyszerűen
varsam: Smultron? Mondjuk úgy tűnik, hogy az eredeti fejlesztője feladta a harcot, de van neki egy forkja, a Fraise, ami elvileg mégjobb sok szempontból.
Én egyébként XCode-ot használok ilyesmire
-
DroneZ^
őstag
Ez is pofás, nekem a kockás bejön
-
DroneZ^
őstag
igazad van. csak nem mindig az ilyen bűnözőkhöz kéne igazodni, elég jólnézne ki sztem egy vékony sima egyszerű apple dizájnos táska, hatalmas alma logóval.
de hát nemlehet mert megölnek érte..
régen láttam olyan 2 vállas macintosh hátizsákot, amiben volt notinak külön helye, közvetlen a hát mögött, aztán volt ilyen válaszfal, és utánna meg mindent lehetett bedobálni. bár azon is volt alma logó ha jól emlékszem. Olyat se tud senki?
-
DroneZ^
őstag
őő nemtud valaki macbookhoz valami táskát/tokot amin apple logó van?
mindenáron appleös táska kellene nekem hozzá
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
DroneZ^ #5273 üzenetére
Olcsót nem tudok, csak olyat ami biztosan jól működik.
-
DroneZ^
őstag
hát ezt nemhiszem el. megint megszakadt kb 2 óra után
-
DroneZ^
őstag
válasz
Nyugdíjas #5265 üzenetére
nem gyári. de nem rossz. most egyenes pózban raktam be a kábelt, és nem szakadt meg. a kábelt apám lemérte müszerrel és jo volt. amugy ugyanolyan a kábel mint az apple, csak az alma logo nincs rajta. itt vettem ph-n
lehet ez a kis minidisplayport dugó nem valami stabil ha a saját súlyával lóg, már nem érintkezik teljesen. ( amugy anyám 1el régebbi macbookján a GYÁRI apple mini dvi sem pattan be stabilabban... )
-
DroneZ^
őstag
Miért van az hogy macbook-ra minidisplayport-ra átalakitoval rákötök egy DVI-os LCD monitort, és folyton megszakad a kép, elmegy a kép kb 5 percenként egy pillanatra és visszajön. nagyon idegesítő... de ez miért van?
igazából változó időközönként szakad meg, valamikor 5 valamikor 15 percig is kibirja.. valamikor csak villan egy kásás rész a kijelzőn, kb az alsó egyharmada a képnek, a többi része jó marad.
-
DroneZ^
őstag
na már csak windows 7 64bit-en kellene feltelepiteni a Broadcom BCM43xx wireless kártyát.. de nemtalálok semmit
-
-
DroneZ^
őstag
van egy macbook late 2009/2010 (legújabb) verzióm, és sehogy sem birom win alatt működésre birni a WLAN-t. minden más megy.. ismeretlen hálozati kártyának jelzi. windows 7 64bit az OS-em. valaki tipp?
-
-
DroneZ^
őstag
US billentyűs macbookon valami progival vagy trükkel ellehet érni hogy legyen í meg nulla gomb is egyszerre?
-
n_gy_k
aktív tag
Hali
Milyen billentyűkombinációval tudom visszahúzni a CD tálcát. Kinyitni oké, megnyomom a gombot, de vissza nem tudom csak úgy, ha visszanyomom, ami gondolom nem tesz neki olyan jót. PowerMac G4-es gépről van szó.
Kösz -
joey04
titán
Az iMac sárgulásról mit tudtok?
Én úgy tudtam, hogy csak a 27" modelleket érinti, és már javította az Apple, viszont beszmacen például találtam egészen friss, 21.5"-os modellel kapcsolatban is ilyen problémákat. -
varsam
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
HollyBoni #5242 üzenetére
Ez igy szok' lenni
Ha valami nagyon olcsó az mindig gyanus. Én is szeretem az ilyen "jó üzleteket", gyakorta még a garit is beáldozom az árért,de azt a megfigyelést tettem, ahogy "öregszem" nem kockáztatok már annyira. A mini-t is mikor vettem addig-addig keresgéltem a mindenféle szürkeimportos hirdetések közt, mig egy nap aszontam, nah jó... és becsattogtam az XMS-be megvenni -
HollyBoni
veterán
Na írtam az egyik kamu mac hírdetőnek expresszen(a hírdetés magyarul volt)mail-t hogy milyen állapotúak a gépek meg ilyenek,visszaírt egy jó hosszú színes levelet angolul,és leírta hogy ők angliában vannak..
Majd bemásolom délután. -
DroneZ^
őstag
Hogy lehet OSX alatt a lan kártya mac address-ét tetszőlegesre átírni?
(windows alatt megtudtam csinálni) OSX alatt ötletem nincs
Valaki esetleg tipp?
-
HollyBoni
veterán
válasz
HollyBoni #5228 üzenetére
Szerintetek ez lehetséges?
Apple iMac
Állapot: ÚJ
Garancia: 1 év magyar garancia
Keyboard: angol és magyar21,5-inch: 3.06GHz
3.06GHz Intel Core 2 Duo ™
1920 x 1080 felbontás
Következtében 4 GB memória
1TB merevlemez -
8x kétrétegű SuperDrive meghajtót
: ATI Radeon HD 4670 grafikus kártya 256MB
Ár: 944,81 €944 euró?Az jó ár eléggé nem?
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek mi éri meg jobban?290-ért egy zsír új 6 giga ramos alap 21.5"-ös iMac,vagy használtan jó állapotban 270-ért egy 24"-es iMac?
Ez lenne a 24-es : [link] -
HollyBoni
veterán
Hát akkor mindegy..Csak nekem az a furcsa,itt van hardveraprón egy hirdetés ahol új iMac-eket árulnak 6gb rammal,1 év garival.A 9400m integrált videókártyás modell 290.000(ez is nagyon kedvező ár)1 tb-os vincsivel,4670-el már 360.000ft.Kb ennyi az árkülönbség az apple.com honlapján is,de nem sok ez egy kicsit?Egy 1tb-os vinyó meg egy 4670 70 ezer forintba kerül?
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek iMac-et megérné amerikából rendelni?Vagy túl sok lenne a vám és a posta és ugyanott lyukadnék ki mintha magyarországon venném?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
iMac-ben sehogy nem lehet bővíteni videókártyát?Mert most szeretnék venni egy alap 21.5"-ös iMac-et amibe core 2 duo van 4 giga ram,csak nagyon szúrja a szemem az a 9400 integrált videókártya..
-
DroneZ^
őstag
Miért van az hogy a finder nem mutatja egyik helyi hálózaton elérhető eszközt sem? Pedig több megosztott tárhely is van, windows látja, mac miért nem?
-
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #5211 üzenetére
menni megy nem kevés prog amin psswd nélkül is ... (-:
találtam én is egy goodpage nevezetűt .. 30 days trial -al ... de egyelőre semmit sem találok benne ... az is megy pld.
csak sima html oldalhoz kellene .. bakcground ... némi text ... email-link ... sajna ezeket a tag.eket fejből nem vágom ,.... nameg TABLE ....
nézem máris netbeans-t köszi (-:
-
rii
nagyúr
hello
freeware weblap szerkesztőt tudtok mondani, amihez esetleg nem klell admin password a telepítéshez?
-
max-pain
senior tag
Ez az nem?
Power Mac G4 (Gigabit Ethernet)
Egyebkent szerintem eloszor hasznald, aztan lehet ugydontesz, hogy eleg neked az a fel giga is
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért nah... Én pl. "onnan" jöttem, és nekem tényleg arra volt jó a hackintosh, hogy lássam nagyon jó kis dolog lenne ez, ha stabil lenne. Na akkor vettem meg az iMacet, és azon jééé, stabil volt
Nemutolsósorban az elején megismerkedik a user a terminalba hekkelgetéssel, kextekkel miegyebekkel
-
varsam
őstag
azért kérdeztem, h milyen gépe van, lehet h pöccre felmegy rá. Én szenvedtem eleget a gépemmel, h menjen rajta, de megérte mert most szinte 100%-os, és nincs pénzem mac-re sajnos (még)
Amúgy meg Mac-re win-t vagy linuxot tenni és azt használni fő rendszernek, emberiség elleni bűntett -
Aztán ez nem megy, az nem megy persze az OSX lesz a szar, és nem az a hülye aki mezei pc-re próbálja feltenni. Persze ellehet kezdeni csereberélni a konfigot egy olyanra ami működik, de abból is inkább csak tamagocsi lesz.
Vegyen inteles mac-et, aztán ha nem jön be, vagy eladja, vagy feltesz rá 1 Windowst/Linux-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest