- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
távolról szeretném irányítgatni a letöltéseimet. mivel a letöltőgép passzív módban csatlakozik a nethez (nat), ezért közvetlenül nem tudok belépni rá (ssh, telnet kiesett). olyanra gondoltam, hogy regelek egy címet pl. a freemail-en, amire időnként küldök egy levelet, amihez csatolok egy címlistát a letöltendő cuccok nevével. azért nem a levél törzsébe teszem, mert ott a sortörésekkel probléma lehet.
ezt a file-t egy már meglevő file-hoz kellene fűzni, amiből pl. a wget dolgozna, a legfelső sort letöltené, majd törlődne belőle (vagy átkerülne egy másik file-ba, részletkérdés). ezt a file-olvasást, törlést, stb meg tudom csinálni, de hogy csinálom azt, hogy a levélből kiszedem a csatolt file-t? gondolom procmail (hogy ne minden levéllel foglalkozzon, csak egy bizonyos feladótól egy bizonyos tárgy esetén), aztán a csatolt file kiszedése mivel történik? valamikor régen hallottam olyanról, hogy mpack. asszem ezt mondták ilyen proginak, de lehet, hogy tévedek.
tanácsok, iránymutatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest