- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem felNagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiáraMás. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest