- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Ha már ilyen jól megoldottuk az előző problémát (legalábbis most jól működik) lenne még egy probléma ugyanezzel a szerverrel.
A probléma az, hogy sokan használják és nem lőhetem le a felhasználókat :-)
Szóval a probléma az, hogy a rengeteg domainhez van ftp hozzáférés és sajnos töltenek fel vírusos gépekről vírusokat a szerverre az ftp-n keresztül.
A szerveren fent van a clamav víruskereső, de most csak utólag lehet megkeresni a vírusokat, ráadásul eltávolítani kézzel kell, mert a clamav nem képes ilyenre.A kérdésem az, hogy nem-e lehetne, hogy a proftpd össze legyen kapcsolva a clamavval és feltöltés közben ellenőrizze és ha vírusos, akkor ne töltse fel? Keresgéltem a neten, és találtam egy mod_clamav nevű kiegészítőt proftpd-hez (http://www.thrallingpenguin.com/resources/mod_clamav.htm), de nincs ilyen csomag debianban és újra nem akarom fordítani a proftpd-t, mert akkor nagyon macerás lesz a későbbi frissítés. Más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest