- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Audaciousról lesz szó, tudtommal nincs neki saját topikja, újat nyitni fölösleges, ha meg van, az eléggé el lehet süllyedve ahhoz hogy úgy is be kelljen írnom ide is....
mivel nem találtam meg az audacious saját fórumát (az atheme.org pedig használhatatlanul lassú), ahol megkérdezhetem, így tőletek kérdem, hátha tudtok segíteni...
letöltöttem és fordítottam a legújabb 2.0.1es audacioust abban reménykedve, hogy nem fog összeakadni az ékezetet tartalmazó id3 tagekkel, mint az Ubuntu repoban lévő 1.5-ös.
sikerült is a compile, hibátlanul el is indul, de nem tölti be a playlist fájlokat sem, és ami még jobban zavar, nem tölti be a mappák almappáit, így hiába adom meg neki a zenéimet tartalmazó mappát, betölti a főkönyvtárban lévő fájlokat és ennyi
amit betölt, azt pedig nem játssza le...readmeben le van írva, hogy
playlist editor...here you'll find 5 buttons.
All of these buttons can be held down to bring up an extra menu.
From left to right:
file + : will add a file to current playlist, held down mode you'll have
2 extra options
dir : will let you pick a directory (recursive)
url : will let you add an url for streaming
nos én a dir gombbal sem találkoztamcompileban semmi különös nem volt
./configure
make
make installés kész is, semmit nem állítottam át sehol
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest