Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

wine-nal küzdök... az eredeti win-t már sikerült elszúrnom vele, úgyhogy az át fog élni egy reinstallt. de nem is ez a lényeg.

van egy program, ami egy laborműszert vezérel. ezt akarnám wine-nal, vagy crossover-rel használni. win alá feltelepített verziót próbáltam indítani, kiírta, hogy a registry-be állítsam be a .net keretrendszer gyökérkönyvtárát. érdekesen kezdődik, gondoltam. no, akkor nézzük, ha frissen telepítem, akkor mi van. olyankor az van, hogy egy igen informatív script error üzenettel megtagadja a munkát. a logból számomra nem derült ki a valódi ok.

próbáltam .net keretrendszert telepíteni (mind az átmásolt rendszerre, mind egy üres "bottle"-ba), de mindkét esetben azt írta, hogy nem talál kötetet, ahova ki tudná csomagolni, ellenőrizzem a jogokat. minden kt és file az én tulajdonomban van, mindre rwx jogom van. a wine és a cx is az én nevem alatt fut. logban megnéztem: nem tudja a kibontandó cuccok méreteit meghatározni... no most ilyenkor mi van?

winre nem tudok visszatérni, mert indulás helyett újraindul, csökkentett módban is.

mod: leszedtem egy korábbi, 2.0-s verziót. azzal egy kicsit tovább jut, de mikor a valódi telepítés jönne, ismét hiba, amit el akarna küldeni a gyártónak... csakhogy egyrészt hálózat nincs, másrészt először én szeretném látni, hogy valójában mi a hibaüzenet... ezt sehol nem látom.

holnap megpróbálok virtualbox-ba xp-t telepíteni, hátha.

Új hozzászólás Aktív témák