- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
így kezdődött
röviden: Grub jön be, Linux megy, Vista nem indul, partíciója elérhetetlen mind Linux, mind WinPE alól
aztán így folytatódott
Linuxon kipróbáltam jópár diskrecovery programot, míg ráakadtam egy testdisk nevű alkalmazásra, ami helyre állította a Master Boot Record-ot, visszaírta bele az eredeti Vista Loadert, Linux nélkül...
újraindítás után Vista megy, Grub elérhetetlen, ergo Linux indíthatatlan
ezután EasyBCD
(EasyBCD-vel végülis jó lett.. először nem akart működni, mert elfelejtettem bejelölni, hogy a grub nincs az MBR-ben, de azután hibátlanul bebootolta mindkét rendszert)
örömbódottá
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest