Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Szeretnék újra Linuxot használni. Régebben használtam 1 ideig, aztán a hagyományos hálókártya helyett wifi-s lett a gépembe és így már nem tudtam netezni, ezért hanyagoltam picit a dolgot. Asus hálókártyám van(wl-138g). Tudnátok valami olyan Linux disztribúciót ajánlani ami ezt alapból lekezeli? Esetleg mit tegyek fel, hogy működjön ha ezt alapból nem kezeli le. (tudom gyártó oldalán van fent linux driver, régebben próbáltam is, de sehogy se tudtam feltelepíteni).
Másik kérdésem: időközben ati-s lett a VGA-m, őt mennyire szereti a linux? Nvidia-val tudom részben, de összeegyeztethető volt.
Bocsánat a kezdő kérdésekért, de én még itt járok.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest