- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
hali
gondolom sok hozzam hasonlo emberke volt mar:
eddig windowst hasznaltam, de most erdekel linux isföleg arra kell hogy a 2giga ramomból lássak is valamit és mayázzak rajta 64biten mert az jó.
suse és ubuntu között vaciclálok, GNOME felület az ugy jó.
az a lényeg hogy ne kelljen sokat macerálni vele beállitásokkal
szóval miutan megszoktam wint ne kapjak a képembe egy parancssort aztan telepitsek mindent 0ról, mert lehet hogy kihivás de nekem most a cél a fontos hogy mayázzak békébenvalami csinos kis multimedias megoldás ami mégsem vista.. láttam hogy nagyon szépen es izlesesen be lehet lőni a felületet. [link]
fussanak a programjaim meg a zene.. gondolom kmplayerrel fogok filmezni meg zenélni ha lusta leszek rebootolni winfosra
jol sejtem hogy desktop environment függö hogy mennyire lehet testreszabni a kinézetet? mert azzal szeretmék azért szöszölni. valamint ha ugy tartja kedvem mind2 fajtára fel lehet rakni KDE-t is?
mar van fenn egy xp meg egy vista ezek mellé jönne a linux 3adiknak. mennyi helyet vágjak le neki az egyik vinyobol? azt hogy hogyan kell megoldani hogy jó viszonyba legyen a másik 2vel boot ügyileg azt majd megoldom meg utana olvasok
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest