- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Beadtam neki a 2 - t, meg a 3 - at, és kijött, hogy nem megfelelő számú paramétert adtam meg. Az egész, amit beírtam ez volt:
# ! /bin/sh
echo "Add meg az A értékét!"
read A;
echo "Add meg a B értékét!"
read B;if [ $# -ne 2 ] ;
then echo "Hiba: Nem megfelelő számú paraméter, 2 paramétert adj meg!"
exit 1
elif [ $A –eq 0] ;
then echo „Hiba: Ha az A értéke 0, akkor nem elsőfokú egyenletről beszélünk, adj más értéket A – nak!”
exit 1
elif [ $B –eq 0 –a $A –ne 0 ] ;
then echo "x=0"
exit 0
fiif [ $A –ne 0 –a $B –ne 0 ] ;
let x=(-$B/$A)
echo "x= ` $x ` az egyenlet eredménye!"
exit 0
fiMivel lehet baj?
Az egészet miután chmod u+x - et adtam neki, és sh - val lefordítottam, kiírta, hogy:
"Add meg az A értékét!"
2
"Add meg a B értékét!"
3
Hiba: Nem megfelelő számú paraméter, 2 paramétert adj meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest