Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rokefeller senior tag válasz  Claudius

üzenetére Claudius

üzenetéreez csak személyes tapasztalat, csak azért mondom mert azt látom hogy itt sokan az első linux telepítés előtt amolyan remegő kézzel teszik be a cd/dvd-t a meghajtóba  azzal hogy a primary master hdd master boot rekordjába írsz, nem fogod elcseszni a wines partíciód. legalábbis én cirka 35-40 telepítéssel nem baszatm el soha semmilyen xp-s adatot, pedig nálam nem hogy külön vinyó nem, hanem partíció átméretezések ide-oda tologatások is befigyeltek(ntfs, ext3, swap, fat32 resize ész nélkül). szóval szerintem nem kell rettegni. mehet a master boot rekordba. persze biztos van ellenpélda, de balesetek előfordulhatnak azzal hogy a primary master hdd master boot rekordjába írsz, nem fogod elcseszni a wines partíciód. legalábbis én cirka 35-40 telepítéssel nem baszatm el soha semmilyen xp-s adatot, pedig nálam nem hogy külön vinyó nem, hanem partíció átméretezések ide-oda tologatások is befigyeltek(ntfs, ext3, swap, fat32 resize ész nélkül). szóval szerintem nem kell rettegni. mehet a master boot rekordba. persze biztos van ellenpélda, de balesetek előfordulhatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

azzal hogy a primary master hdd master boot rekordjába írsz, nem fogod elcseszni a wines partíciód. legalábbis én cirka 35-40 telepítéssel nem baszatm el soha semmilyen xp-s adatot, pedig nálam nem hogy külön vinyó nem, hanem partíció átméretezések ide-oda tologatások is befigyeltek(ntfs, ext3, swap, fat32 resize ész nélkül). szóval szerintem nem kell rettegni. mehet a master boot rekordba. persze biztos van ellenpélda, de balesetek előfordulhatnak
 azzal hogy a primary master hdd master boot rekordjába írsz, nem fogod elcseszni a wines partíciód. legalábbis én cirka 35-40 telepítéssel nem baszatm el soha semmilyen xp-s adatot, pedig nálam nem hogy külön vinyó nem, hanem partíció átméretezések ide-oda tologatások is befigyeltek(ntfs, ext3, swap, fat32 resize ész nélkül). szóval szerintem nem kell rettegni. mehet a master boot rekordba. persze biztos van ellenpélda, de balesetek előfordulhatnak