Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Otthon szeretnék levelezőszervert üzemeltetni.
A howtoforge Perfect Server leírása alapján feltelepítettem a szervert.
A szolgáltatótól kértem publikus IP-t, amin elvileg nem tiltanak semmilyen portot.
Mikrotik tűzfalam van, azon megnyitottam a szükséges portokat:action=accept chain=forward comment="Levelező" dst-port= 80,443,110,995,993,143,587,465,25 protocol=tcp
Ezeket a portokat pedig NAT-oltam a szerver belső IP-jére.
Illetve van egy NAT-olás kifelé:action=masquerade chain=srcnat comment="LAN NAT" src-address=192.168.0.0/24A levelező szerver működik. DNS-es beállítások megvannak, SFP rekord, Revers DNS minden ok.
Leveleket simán kapok, viszont küldeni nem tudok.
A mail.log szerint csatlakozni próbál a szerver a távoli szerver 25-ös portjára, de Connection Timedout-t kapok...
Szerintetek ez miért lehet? Tűzfal? Vagy mégiscsak korlátozva van a 25-ös port kimenő irányba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Opel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest