Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

LógaGéza veterán Üdv! 
 Tegnap létrehoztam egy Docker konténert, és bele került ~90Gb adat. Valami elszúródott a volume mappingnál, és nem oda rakta az adatot, ahova kellett volna - vagyis igazából fogalmam sincs hova rakta. Azóta újra létrehoztam a konténert, most jól működik ,de eltűnt ez az adat, és nem tudom hol van - ami nagyobb probléma, hogy foglalja is a helyet a rendszerpartíción.
 Kerestem már mindenhol, de egyszerűen nem találom.ncduszerint a Total disk usage: 51,7 GiB, viszont adf -hviszont 159G-t ír foglaltnak.
 Hogyan találhatnám meg ezt az adatot? Próbáltam find-al a fájlnevekre keresni, de nem lett meg. Trash/lost+found mappákban nincs.sudo lsof | grep DELad vissza 99 fájlt, de egyiknek sincs köze hozzá. Reboot után se tűnik el.
 Esetleg valakinek van tipp, hogy merre keressem őket?
 Ubuntu Server 20.04.1, Docker 19.03.3, a konténert Portainer 2.0.0-val hoztam létre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Három lett, maradhat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest