Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez már kezd áthajlani szubjektivitásba kicsit, bevallom, de szerintem nem logikus az épp előbb említett változtatásokkal fejenként 5 distro. De igaz, kicsit drasztikus vagyok, pl. nem értem a Debian/Ubuntun kívül minek bármi más deb alapú? Archon kívül minek bármilyen Arch alapú..? stb.. Meg tudnám indokolni és logikus lenne (max nem értenél egyet vele), de igazából felesleges, ez van, így van aztán kész
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automobilista 2
- VR topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest