Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Nem tudom feltölteni. A VirtualBox integráció nem telepíthető rá, így meg nem megy a másolás-beillesztés. VBox osztott mappa se megy. Fájlmegosztás is jó lenne erre, de az se megy. Pendrive-ot nem ismeri fel, pedig gondoltam arra is ki lehetne másolni. Internet az van a szerveren is, de böngésző nincs, lynx-et meg nem tudom ennyire használni... grafikus felületet meg nem akartam, de lehet, hogy muszáj lesz, mert másképp nem tudom kimásolni azt az egy fájlt se. Esetleg valahova feltöltöm ftp-vel ha találok működő leírást hozzá. Most az látszik a legegyszerűbbnek, amit meg is tudok csinálni.
Mondjuk egy pendrive vagy egy virtualbox osztott mappa is jól jönne, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest