- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Nem tudom feltölteni. A VirtualBox integráció nem telepíthető rá, így meg nem megy a másolás-beillesztés. VBox osztott mappa se megy. Fájlmegosztás is jó lenne erre, de az se megy. Pendrive-ot nem ismeri fel, pedig gondoltam arra is ki lehetne másolni. Internet az van a szerveren is, de böngésző nincs, lynx-et meg nem tudom ennyire használni... grafikus felületet meg nem akartam, de lehet, hogy muszáj lesz, mert másképp nem tudom kimásolni azt az egy fájlt se. Esetleg valahova feltöltöm ftp-vel ha találok működő leírást hozzá. Most az látszik a legegyszerűbbnek, amit meg is tudok csinálni.
Mondjuk egy pendrive vagy egy virtualbox osztott mappa is jól jönne, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest