- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
adott egy Ubuntu 16.04+Windows 10 egymás mellett. (Nem vagyok barátja ennek a két op rendszer egymás mellett dolognak, de mindegy így kaptam a problémát.) Eddig tökéletesen működött, de a 1607-ről 1803-asra való Windows frissítés tönkre vágta a grubot és csak a grub rescue jön be.
Próbáltam a google nyújtotta lehetőségeket kiaknázni és visszaállítani a dolgokat, de egy partíciót, amin az Ubuntu van (valószínűleg) nem látja a grub rescue. hd0.msdos1-től msdos6-ig minden van amikor kiadom az ls parancsot, kivétel az msdos4. Próbáltam liveUSB-n a testdisk-et, ott lát minden partíciót, de nem jutottam előrébb.
Tudna valaki segíteni? Nagyon megköszönném, fontos adatok vannak az Ubuntus partíción.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest