Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ja, O.K., megvan. Kipróbáltam. Felfogtam. Bár érteni nem értem, hogy ez miért jó így, ahogy van.
Ha egyik végén sincs /, akkor csinálja azt, amit én akarok. Ha akár a forrás, akár a cél, akár mindkettő végén van /, akkor már a cél alatt létrehozza a forrás könyvtárat.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Battlefield 6
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Akciókamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest