- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27087 üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok. Ezekben igazad van, viszont - bár próbáltál segíteni - mégis ellent kell mondjak. Ez egy iskola. Itt nincs olyan ki kell alakítani a gépparkot, azt kialakítják helyetted. Nincs olyan, hogy megtanítom mancikát, mert 1. nem akarja, 2. nem lehet, 3. nincs rá idő. Nézhetünk előre, de minek, mikor 10 centire vagyok a faltól? Ezzel persze én is magam ellen beszélek, azt is megértem, hogy tanultabb, tapasztaltabb szakik meg akarnak óvni a nyitott szájjal a f.szerdőbe tipikus esetétől. Ezért is kérdeztem előbb, mintsem jöttem úgy, hogy fel van telepítve a szerver, hogyan tovább. Engem csak érdekel a dolog, és van rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest