- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2 #2678 üzenetére
fura, fejlődik a cucc, én asszem két éve mondtam le a linuxról, aztán valami miatt ...ja igen, linux programozást felvettem... szal dolgoztam négyes fedora-n, akkor jött ki pont az 5, és mivel nincs dvd íróm, cd meg nem volt itthon, bepróbáltam egy netinstallt, ami a gyakorlatilag nulla tudásommal simán akadás nélkül ment (mondjuk nyolc óráig tartott, merugye dúskálok a sávszélben) ... aztán az install után egyszem oldalon összeszedve megtaláltam minden konfogolási segítséget... semmi szenvedés anyázás akármi nem volt
szal most úgy érzem ha apámnak lenne egy üres gépe, egyenlő eséllyel próbálhatná az XP-t meg a fedorát (vagy ubuntu, suse) telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest