Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #26679 üzenetére
A körmömmel ,mint egy gitárpengetővel ugrasztottam le (pontosabban fel) a sárga műanyag fedelet , aztán alkoholos filccel körberajzoltam az SSD panelt az alsó (hűtő) aluminium öntvényen, úgy hogy a négy rögzítőcsavar luka megmaradjon , majd kiszedtem a négy csavart , kettékaptam és leflexeltem a felesleget az alu alapból, aztán visszacsavaroztam. Miután az új helyére került , még kettő kis kék öntapadós hűtőbordát ráragasztottam a maradék alu alapra. A plasztik kártya lényegében a feleslegessé vált sárga fedő ( a samsung 470-es ilyen sárga) helyett van és izolál.
Sajnos ilyen 22pines sata toldó dugóhoz nem tudtam hozzájutni, sem toldó kábelhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest