Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszi, ezt megtaláltam, de vagy nem tudok eléggé angolul, vagy nem magyarázza, hogy mi köze ennek az új router fw-hez. (Majd átolvasom újra azért)
Asus ...382...-ről frissítettem ...384...-re. 382-vel még jó, 384 alatt már nem, holott a nem systemd-s névfeloldás működik.
Van valami tipped?Sajnos nem tudom, hogy az ú.n. AiMesh miatt mi új bug került a fw-be. Láttam új üzeneteket... ... .... na jó, folyt.köv., ha bekapcsoltam a gépem, ott látom a router logokat is. Valami új démon jelent meg, ll kezdetű névvel, de nem jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest