- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok Szakik !
Ekéztem az asztalit, lett egy laptop helyette. 3-4 hónap Win10-től kiakadtam, istennek nem tudom megszokni. Mivel régóta hobbi Linuxozom (Debian nagyon sokáig, mostanában Linux Mint, mert lustulok)
érdeklődnék, hogy szerintetek mi elégítené ki az igényeimet a legjobban:
- laptop, de ez egyik modern disztrónak sem okoz gondot kezelni sztem
- titkosítottra az összes háttértár (2db SSD), Linux alatt LUKS nem kérdés, /boot marad nyitott, többi titkosított. Elég csak egy lopás/elvesztés esetén elriasztani az embert a töréstől, nem pentagoni megoldásra gyúrok mint az Arch Linux, ahol a /boot is titkosítva..
- böngészés, net, üzleti dolgok (van egy vállalkozásom, abból élek, mobil vagyok eléggé, szóval levelezés, ilyesmik kellenek csak, LibreOffice, stb, ezeket backup-olnám rendszeresen felhőbe vagy még inkább valami otthoni motyóba VPN-en keresztül sync-elve beküldve).
- Starcraft II egy 2014-es cikk szerint megy Wine alatt, gondolom ma ez csak még jobb és tényleg megy szépen.
- Master of Orion (az új) SteamOS-nek hála natívban megy Linux-on, kipróbáltam, szuper.
- CS : Source: SteamOS-nek hála szintén natív, jól megy.
- Battlefield 4: na ez nagy fejvakarás, régi cikk szerint érkezik majd SteamOS-re, de azóta nem tudok semmit róla.
- Adobe Photoshop: megy Wine alatt rendesen ? A CC és nincs törve.
(Mellékes kérdés: kalibrálni lehet akár a beépített monitor, akár a külső monitoromat Linux Mint alatt?)Ennyi, ki is fújt. Hogyan oldanátok meg ? Saját elképzeléseim fentebb mögé írva halványan. (4 mag, 8 szál i7 Kaby Lake, nVidia GPU)
- bónusz kérdés: nVidia-hoz saját driver (nvidia-prime) ami elég zárt és kicsit szembehugyozzák egymást kölcsönösen nvidia és a linux közösség, vagy a reverse-engineered nouveau-prime ? Optimus-om van, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest